Advert
Advert

ŞUTSO’dan yetim çocuklara giyim yardımı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 150 Suriyeli yetim çocuğu giydirdi.

ŞUTSO’dan yetim çocuklara giyim yardımı
ŞUTSO’dan yetim çocuklara giyim yardımı Admin
Advert

Şanlıurfa’daki STK’lar tarafından açılan giyim mağazasına getirilen yetim çocuklara ŞUTSO’nun finans desteğiyle tedarik edilen elbise ve ayakkabı yardımı yapıldı. Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri’nde barınan 150 yetim çocuk, Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu düzenlediği organizasyonla giydirildi. Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından yapılan titiz bir çalışmayla tespit edilen yetim çocuklara ardından yemek ikram edildi.

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Koordinatörü Veysel Toprak, "Şanlıurfa Suriye İnsani Yardım Platformu olarak, her cumartesi günü yetimlerimizi sevindirmeye devam ediyoruz. Bugün de Akçakale Süleyman Şah Çadır Kentimizden yaklaşık 150 yetim çocuğumuzu giydirdik. Bugün giyim yardımını üstlenen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odamıza ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Başkan Sayın E.Sabri Ertekin’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Rabbim yardımcı olan herkesten razı olsun" dedi.

ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, platformun Paşabağı Mahallesi'ndeki tesisleri önünde düzenlenen programda, Suriye'de yaşanan iç savaşın sivil ve mazlum insanları olumsuz etkilediğini ve Şanlıurfa’nın komşusundaki insanlık dramına duyarsız kalmadığını vurguladı. Başkan Ertekin "Biz, her zaman mazlumların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki ilimizdeki tüm vatandaşlarımız da bu bilinçle hareket etmektedir. Öyle ki herkes elinden geldiği kadar katkıda bulunuyor. Ensar görevini üstlenen tüm hemşerilerimizden ve Yardımların toplanmasına destek olan kamu ve sivil toplum kuruluşlarından Allah razı olsun” dedi.

ŞUTSO yetim çocuklar yardım şanlıurfa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı