Advert
Advert

BELSAN personel alacak

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan BELSAN A.Ş’de şoför alımlarının gerçekleştirileceği bildirildi. Alımların duyurusunu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaparken diğer birimlerde ise işe alımların nasıl gerçekleştirildiği bilinmezliğini korumaya devam ediyor..

BELSAN personel alacak
BELSAN personel alacak Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde BELSAN’da alımlar yine gerçekleştirilecek. Alımlara yönelik duyuru Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından yapıldı. Tek şeffaf alımın gerçekleştirildiği birim ise BELSAN olurken diğer birimlerde nasıl bir şeffaflık ve adaletli bir şekilde gerçekleştirildiği bilinmezliğini koruyor. Zaman zaman da muhalefet ve şehir sakinlerinden alımlara yönelik yapılan kayırma ve torpile tepkiler yağıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, alımlara yönelik, şu açıklamalarda bulundu:“Büyükşehir'in işe alım süreçleri son derece şeffaf işliyor. Liyakat esaslı yapılan alımlar; kura ve mülakat aşamalarıyla ilerliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde şoför alımı yapılacaktır. Şartlara uyan hemşehrilerimi başvuruya davet ediyorum.”

BAŞVURULAR İÇİN NE GEREKLİ?

BELSAN’DA şoför alımı için başvurular başladı.

Başvuracakların 27-45 yaş arasında olması şartıyla;

Kimlik fotokopisi

Ehliyet fotokopisi (D sınıfı en az 3 yıllık ehliyet olacak)

SRC 1 veya SRC 2 Belgesi

Askerlik durum belgesi

Sabıka kaydı (resmi) evrakları ile 30.12.2023 tarihine kadar BELSAN A.Ş İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurması gerektiği bildirildi. >>urfa1ha

urfa çağdaş şanlıurfa belsan personel alımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı