Advert
Advert

Başkanvekili Aksoy Sahada Şuski Ekiplerinin Çalışmalarını İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Aksoy, etkisini gece saatlerinde artıran sağanak yağış dolayısıyla sabah ekiplerin çalışmalarını incelemek üzere ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu ile birlikte sahada inceleme gerçekleştirerek ekiplerin çalışmalarını yerinde takip ettiler.

Başkanvekili Aksoy Sahada Şuski Ekiplerinin Çalışmalarını İnceledi
Başkanvekili Aksoy Sahada Şuski Ekiplerinin Çalışmalarını İnceledi Admin
Advert

Şanlıurfa’da Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre etkisini gece saatlerinde artıran ve aralıklarla yer yer şiddetli yağan yağmur sonrası cadde ve sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla ŞUSKİ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Sahadan ayrılmayan ekipler gelen taleplerin çözümü için de can siperane bir şekilde mesai harcıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Aksoy da ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu ile birlikte tıkanma yaşanan ana arterlerle ve sahada incelemelerde bulundu.

Ekiplerin su birikintilerinin oluştuğu yerlerde su tahliyesi ve rögar açma işlemlerini yerinde inceleyen Başkan Vekili Aksoy, Güllüoğlu ile birlikte kentteki taşkın derelerinde de inceleme yaparak derelerdeki son durumu gözlemledi.

Saha incelemelerinin ardından Aksoy, olumsuz hava koşulları nedeniyle trafikte herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına Trafik Kontrol Merkezine giderek Burada kent kameralarından ana arterlerdeki son durumu kontrol etti. Başkan Vekili Aksoy burada ŞUSKİ Genel Müdürü Güllüoğlu ve Ulaşım Daire Başkanı Cihan Alıcı’dan bilgiler aldı.

urfa çağdaş şanlıurfa yağış etkili yağış şuski
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı