Advert
Advert

Ceylanpınar Belediyesi’nin kapıları halka açıldı

Halkla birlikte Ceylanpınar Belediyesi’ne yürüyen DEM Parti Belediye Eşbaşkanları, belediyenin kapılarını halka açtı.

Ceylanpınar Belediyesi’nin kapıları halka açıldı
Ceylanpınar Belediyesi’nin kapıları halka açıldı Admin
Advert

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, AKP’nin seçim sonuçlarına yaptığı itirazın ilçe seçim kurulu tarafından reddedilmesinin ardından DEM Parti Belediye Eşbaşkanları dün mazbatalarını aldı. Eşbaşkanlar Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman, Ceylanpınarlı yurttaşlarla kitlesel bir yürüyüş düzenledikten sonra belediye binası önüne geldi.

Yüzlerce yurttaşın katıldığı yürüyüşün ardından belediye binasının önünde birer konuşma yapan eşbaşkanlar halka teşekkür etti.

Eşbaşkan Uğur Kahraman, “Biz sadece bir kesimin, dost ve ahbabımızın değil tüm ilçenin eşbaşkanları olacağız.  Bu kentte yaşayan Kürt, Arap, Özbek tüm halka eşit hizmet götüreceğiz”  dedi. Eşbaşkan Rahşan Yazar ise, “DEM Parti’nin tüm yönetici ve üyeleri olmak üzere, bütün çalışma komisyonlarına ve halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bizi gerçek hizmet için seçtiler. Bundan asla taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra yurttaşlarla birlikte belediye binasında ki birimleri gezen ve personeli ziyaret eden eşbaşkanlar, tebrikleri kabul etti.

urfa çağdaş ceylanpınar eşbaşkan dem parti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı