Advert
Advert

Özyavuz mazbatasını alarak ikinci hizmet dönemine başladı

Harran ilçesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak tekrardan Belediye Başkanı seçilen Mahmut Özyavuz, mazbatasını alarak görevine başladı.

Özyavuz mazbatasını alarak ikinci hizmet dönemine başladı
Özyavuz mazbatasını alarak ikinci hizmet dönemine başladı Admin
Advert

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Harran'dan Cumhur İttifakı adayı olan Mahmut Özyavuz, İlçe Seçim Kurulu başkanı Emrah Kayasan'ın elinden mazbatasını alarak belediye hizmet binasına geçti.

Mazbata törenine, vatandaşlar, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Hizmetinin ikinci dönemine Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayan Başkan Özyavuz' u belediye personeli ve vatandaşlar karanfil ve güllerle karşıladı. Yeni hizmet döneminin hayırlara vesile olmasını dileyen vatandaşlar, başkan Özyavuz'u belediye hizmet binası bahçesinde kurban keserek, kurbanın kanından alnına bir parmak, sürerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Mahmut Özyavuz; '' Ekranları başında bizleri izleyen bütün Şanlıurfalı ve Harranlı hemşehrilerime selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum. Milletçe ve Ülkece bildiğiniz gibi 2019 yılından beri nice badireler atlattık. Deprem, sel felaketi, pandemi derken kamu kurumları olarak, devlet olarak Güçlü bir devlet anlayışı, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla her zaman vatandaşımızın yanında durarak, gece gündüz demeden çalıştık.

Harran ilçemizde de Belediye olarak, kamu kurumlarıyla çok güzel bir uyum içerisinde bir beş yılı geçirdik. Çok güzel çalışmalar elde ettik.

 31 Mart 2024 seçimleri sonrasında da Haran ilçemizde kamu kurumlarımızın uyumu aynı şekilde devam ediyor, istikrar sürüyor. Mevcut belediye belediye başkanı olarak tekrardan bu göreve seçildim. Başta bizlere gönül veren bizlere destek veren, bizleri dualarıyla, destekleriyle gece gündüz demeden bir an olsun yalnız bırakmayan Harranlı hemşehrilerime canımız feda olsun. Onlara çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde yine bir zafere imza attık. Bu dünya vazgeçenleri değil, azmedenleri hatırlar.'' Açıklamasında bulundu .

urfa çağdaş şanlıurfa harran belediyesi mazbaata
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı