Advert
Advert

Haliliye’de sosyal market ile 30 bin haneye ulaşılıyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla sosyal yardım faaliyetlerini yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Aşevi, Sosyal ve Giyim Market ile binlerce haneye ulaşan Haliliye Belediyesi, gönüllere dokunuyor.

Haliliye’de sosyal market ile 30 bin haneye ulaşılıyor
Haliliye’de sosyal market ile 30 bin haneye ulaşılıyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Dayanışmanın ve paylaşmanın kalbi Haliliye” sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

SICAK YEMEKLER HANELERE DAĞITILIYOR

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ulaşmadık hane bırakmamak için çalışmalarını özveriyle sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Aşevi hizmetiyle günlük sıcak yemekleri hanelere ulaştırıyor. İlçe genelinde komisyonca tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yılın 365 günü devam eden Aşevi hizmetinden, 4 bin 197 vatandaş faydalanıyor. Günün ilk ışıklarıyla sefer taslarına doldurularak, ekipler tarafından kapı kapı dağıtılan sıcak yemekler, bir önceki gün bırakılan boş sefer kaplarıyla değiştiriliyor. Sıcak yemeğin sofralardan eksilmediği Aşevi hizmetinden yararlanan vatandaşlar, sosyal belediyecilik hizmetlerinden ötürü Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a hayır dualarıyla teşekkür ediyor.

SOSYAL MARKET İLE 30 BİN HANEYE ULAŞILIYOR

İhtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Sosyal Market ile yaklaşık 30 bin haneye gıda desteği veriyor. Komisyon tarafından yapılan inceleme sonucu sosyal yardım almaya uygun görülen aileler, Haliliye Belediyesi tarafından kendilerine verilen Gıda Kartı ile Sosyal Market’ten alışveriş yapıyor. Aileler, gıda ihtiyaçlarının yanı sıra temizlik malzemelerinin teminini de kartlarına yüklenen puan ile bu marketten sağlıyor.

Sosyal Market’te; makarna, toz şeker, yağ, çay, bulgur, mercimek, pirin, nohut, süt ve kahvaltı çeşitleri başta olmak üzere temel gıda malzemelerinin çoğu yer alıyor.

urfa çağdaş haliliye sosyal belediyecilik yemek dağıtımı aşevi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı