Advert
Advert

Haliliye Belediyesi gönüllere dokunuyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla sosyal yardım faaliyetlerini sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan hizmetleriyle vatandaşların hayır dualarını alıyor. Evde Bakım Hizmetiyle yaşlı ve kimsesiz ulu çınarları yalnız bırakmayan Haliliye Belediyesi, dünyaya gözlerini açan yeni doğan bebeklere ise ilk hediyelerini teslim ediyor.

Haliliye Belediyesi gönüllere dokunuyor
Haliliye Belediyesi gönüllere dokunuyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerini sürdüren ekipler, yaşlı ve kimsesiz vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç vatandaşların hanelerini dip bucak temizleyen ekipler, bu hizmetini 576 hanede devam ettiriyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen ve kriterleri sağlayan hanelerde verilen Evde Bakım Hizmeti ile talep doğrultusunda, 65 yaş üstü erkek vatandaşlara berber hizmeti de sunuluyor. Hem haneleri periyodik olarak temizlenen hem de kişisel bakımları gerçekleştirilen vatandaşlar, sunulan hizmet dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekiplere hayır dualarıyla teşekkür ediyor.

YENİDOĞAN BEBEKLERİN İLK HEDİYELERİ TESLİM EDİLİYOR 

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gönüllere dokunan projelerle ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, ilçede dünyaya gözlerini açan bebeklere ilk hediyelerini ulaştırıyor. Merhaba Bebek projesiyle ilçe sınırlarında dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyaçları olan çanta ve puset hediyeleri, ekipler tarafından hanelerine teslim ediliyor. Ailelerin doğum raporuyla yaptığı başvurunun ardından kapı kapı ulaştırılan puset ve çanta hediyeleriyle her yıl binlerce haneye dokunuluyor. Haliliye Belediyesinin sürdürdüğü projeyle binlerce yeni doğanın ilk hediyelerini ulaştıran ekipler, gelen talep doğrultusunda ise çalışmalarını sürdürüyor.

urfa çağdaş haliliye sosyal belediyecilik yardım işleri evde bakım yeni doğan bebek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı