Advert
Advert

8 Yılda yüzlerce aile çocuk sahibi oldu

Bölgede kamu hastaneleri arasında ilk açılan merkez olma özelliği taşıyan Harran Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, Şanlıurfa ve çevre illerin umudu oldu. Prof. Dr. Sak, 8 yılık süreçte yüzlerce ailenin çocuk sahibi olmasına vesile olduklarını söyledi.

8 Yılda yüzlerce aile çocuk sahibi oldu
8 Yılda yüzlerce aile çocuk sahibi oldu Admin
Advert

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde 2016 yılından bu yana hizmet veren Harran Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin umudu olmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı, Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Muhammet Erdal Sak, 8 yıllık süreçte yüzlerce ailenin çocuk sahibi olmasına vesile olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Sak,“Uzun zamandır bölgemizin eksikliğini çektiği bir hizmet olan kamuda Tüp Bebek Tedavisi, Harran Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde hizmet vermeye başladığı 2016 yılından itibaren devam etmektedir. Şanlıurfa ilimizde kamu hastaneleri içerisinde yer alan tek Üremeye Yardımcı Tedaviler Merkezi olup, Embriyoloji ve Androloji laboratuvarlarımızda son teknoloji cihazlarımız ile kanıta dayalı tıp kapsamında tüm uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

Merkezimizde ve kliniğimizde ileri düzey laparoskopik ve histeroskopik her türlü kısırlığa ve tüp bebeğe yönelik ileri düzey cerrahi müdahaleler yapılmakta olup, merkezimiz 8 yıl gibi bir sürede yüzlerce ailenin çocuk sahibi olmasına vesile olmuştur” dedi.

Tüp Bebek sahibi olmak isteyen ailelerin il dışına çıkmalarına gerek kalmadığının altını çizen Prof. Dr. Muhammet Erdal Sak; “Artık Şanlıurfalı hemşerilerimizin ve hastalarımızın özellikli cerrahi, tıbbı müdahale ve Tüp Bebek tedavisi için il dışına çıkmalarının gereksiz olduğu bütün özellikli tedavilerin ve işlemlerin merkezimizde geniş öğretim üyesi kadrosu ve tecrübeli hemşire personeller ile başarılı bir şekilde yapılmaktadır” diye konuştu.

Harran Üniversitesi Hastanesi Embriyoloji Laboratuvar sorumlusu Embriyolog Göktan Kuşpınar ise, Embriyoloji ve Androloji laboratuvarlarımızda son teknoloji cihazların kullanıldığı, hastaların il dışına gitmelerine gerek olmadığının altını çizdi.

urfa çağdaş şanlıurfa tüp bebek çocuk sahibi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı