Advert
Advert

Başkan Özyavuz: Harran'a Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran'a yapılacak olan100 yataklı Devlet Hastanesi'nde fizibilite, proje planı ve ihale çalışmalarının bittiğinin müjdesini verdi.

Başkan Özyavuz: Harran'a Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun
Başkan Özyavuz: Harran'a Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun Admin
Advert

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin etkisiyle hasar gören devlet hastanesi tahliye edilerek, yıkılmıştı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremler, Harran Devlet Hastanesi'nde ciddi hasara neden olmuştu. Bu durum üzerine Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda yeni bir Devlet Hastanesi'nin Harran'a kazandırılmasını sağladı. Eski hastane binası, ağır hasar nedeniyle tahliye edilerek, yıkılmıştı.

Cumhur ittifakı'nın Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, depremin hemen ardından Sağlık Bakanlığı ile görüşerek ilçeye yeni bir hastane kazandırmak için yoğun çaba sarf etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonrasında yeni hastane yapılması kararlaştırıldı ve Harran halkına bu müjdeyi vermişti. Dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Harran'a Devlet Hastanesi hayırlı olsun diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, fizibilite ve proje çalışmalarının tamamlandığını ve ihalesi de yapılan Hastanenin temelinin kısa bir süre içerisinde atılacağının müjdesini verdi.

urfa çağdaş harran hastane başkan özyavuz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı