Advert
Advert

Bulut, medikalcilerin sıkıntılarını açıkladı

Güneydoğu Medikalciler Derneği Başkanı Ahmet Bulut, Urfa Çağdaş Medya’yı ziyaret ederek, kamu ödemelerinin gecikmesi ve fiyat artışlarından dolayı ürün temininde sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Bulut, medikalcilerin sıkıntılarını açıkladı
Bulut, medikalcilerin sıkıntılarını açıkladı Admin
Advert

Güneydoğu Medikalcılar Derneği Başkanı Ahmet Bulut,   Urfa Çağdaş’ı ziyaret ederek Haber Müdürümüz Aziz Budak’ı ziyaret etti. Köşe Yazarı Mehmet Emin Kuş'un da eşlik ettiği ziyarette, medikalcıların yaşamış olduğu sorunlar konuşuldu.

Güneydoğu Medikalciler dernek başkanı Ahmet Bulut yaptığı açıklama da; "Sosyal güvenlik Kurumu tarafından Medikal medula sözleşmesi için Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerimiz Güneydoğu İllerimizde (Gaziantep hariç) İl Sosyal Güvenlik Merkezlerinde personel yetersizliğinden dolayı her yıl sözleşme yenileme için Ankara Bahçelievler Sosyal Güvenlik Merkezine yönlendirilmektedir. Her yıl sözleşme için Ankara'ya gitmek zorunda kalan Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerimiz bu süreçte maddi ve zaman olarak çok ciddi sıkıntılar yaşamaktadırlar. Türkiye'de diğer bölgelerimizde birçok firma bulundukları İl Sosyal Güvenlik Merkezlerinde sözleşme yapmaktadır

Güneydoğu Medikalciler Derneği olarak talebimiz; Güneydoğu bölgemizde de Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerimizin, sözleşmelerinin bulundukları İl Sosyal Güvenlik Merkezlerinde yapılması ve bu yönde personel sıkıntısının giderilmesidir.

Güneydoğu Medikalciler dernek başkanı Ahmet Bulut,son olarak "bu konuda Sosyal Güvenlik kurumunun bu sorunlarımızı gidereceğine inanıyorum" dedi.

Haber Müdürümüz Aziz Budak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ahmet Bulut'a teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa medikaliciler başkan ahmet bulut aziz budak sıkıntılar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı