Advert
Advert

ŞUTSO'dan aidat borçlarına ödeme kolaylığı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) geçmiş dönem aidat borcu bulunan üyelere, Oda Yönetim ve Meclis Kurulu kararıyla kredi kartlarına vade farksız 9 taksite kadar ödeme kolaylığı getirildi.

ŞUTSO'dan aidat borçlarına ödeme kolaylığı
ŞUTSO'dan aidat borçlarına ödeme kolaylığı Admin
Advert

ŞUTSO aidat borcu bulunan üyeler, 31 Aralık 2017 tarihine kadar ŞUTSO Hizmet Binası’nda bulunan oda veznesine başvurarak kredi kartlarına vade farksız 9 taksite kadar ödeme kolaylığından yararlanabilecek.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, “Yönetim ve Meclis Kurulu olarak, gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde, Kasım Ayı Meclis Olağan Toplantısı’nda aldığımız bir kararla, üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlamak adına, ülke olarak ekonomik anlamda zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, bizim de elimizi taşın altına koymamız gerektiği kanaatiyle üyelerimizin geçmiş yıl aidat borçlarına faiz affı getirdik ve Kredi Kartıyla 9 taksitle ödeyebilme olanağını uygulamaya koyduk. Borcunu ödemeyen ve bundan dolayı askıda olan firmaların yeniden faaliyetlerine başlayabilmesi için gerçekleştirdiğimiz bu uygulamayı, üyelerimizin, bir fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Buradan sizin aracılığınızla, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan ve aidat borcu olan üyelere çağrıda bulunuyoruz. 2017 yılı ve önceki yıllara ait yıllık aidat ve munzam aidat borcu olan üyelerimiz, borçlarını tüm World, Bonus ve Maximum Kredi Kartlarıyla 31 Aralık 2017 tarihine kadar vade farksız 9 taksite kadar odamız veznesine yatırabilirler.” dedi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında Kayyum Heyeti Üyeleri Hasan Fehmi Hayırlı ile Mehmet Emin Bayaslan, Meclis Üyesi İbrahim Toru ve Genel Sekreter Vedat Tekatlı da hazır bulundu.

Urfa Çağdaş şanlıurfa ŞUTSO aidat borç ödeme kolaylık üyeler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı