Advert
Advert

Kuaförler çok dertli

Şanlıurfalı Kuaförler Pandemi nedeni ile, beli iyice bükülen esnaf kiralarını ödeyememekten iyice dertli. Urfalı kuaförler kiralarını ödemeyecek durumda olduklarını söyledi.

Kuaförler çok dertli
Kuaförler çok dertli Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Urfalı Kuaförler, tedbirlerle iyice çıkmaza giren esnafın artık elinden tutulması gerektiğin ifade etti.

Pandemiden de alınan tedbirlerden de en çok kuaför esnafını etkilendi. Tüm esnaf gerek tamamen gerek yarı kapasitede kapanarak Mart ayından bu yana bir türlü belini doğrultamadı. Öncelikle esnafın kendisine ve yanında çalışanları için asgari ücret düzeyinde nakit desteği, daha sonra kredi borçlarının faizsiz olarak ertelenmesi gibi desteklerin verilmesi artık şart hale geldi.

ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ

Mart ayından bu yana pandemiden ve belirli aralıklarla alınan tedbirler ile kapanan ya da çalışma saatlerine sınırlama getirilen esnafımız çok zor günler geçiriyor. Tam işlerini yoluna koyacakken yeni tedbirler yine esnafımızın belini büküyor. Tüm tedbirlere harfi harfine uyan ve riayet eden esnafımız bu süreçte destek bekliyor. Bu desteklerin başında faizsiz krediden çok, esnafımız ve yanında çalışanları için nakit desteği verilmeli.

KİRAMIZI ÖDEYEMİYORUZ

Bahçelievler Şair Şevket Mahallesinde Kuaför Makas yetkilisi, işlerin yokluğundan dolayı kiralarını ödemeyecek durumda olduğunu, bu gidişle dükkanı kapatacaklarını söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa kuaför korona virüs kira iş kırıklığı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı