Advert
Advert

ASKON Yazmacı'yı ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi Şanlıurfa Girişimci İş kadınları Derneği (SUGİŞKAD) Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı'yı konuk etti.

ASKON Yazmacı'yı ağırladı
ASKON Yazmacı'yı ağırladı Admin
Advert

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Kadın Kolları Başkanı Birgül Mesçi, Genç ASKON Şube Başkanı Abdurrahman Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Şanlıurfa Girişimci İş kadınları Derneği (SUGİŞKAD) Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, ASKON'un kısa sürede büyük bir atılımda bulunduğunu, kurduğu ekiple beraber büyük başarılara imza attığını söyledi.

Turizm konularının ele alındığı ziyarette Şanlıurfa'nın tarımda yakalayamadığı başarıyı turizmde yakalaması için yapılması gerekenler ele alındı.

Bölge Turizmin büyük darbe aldığı bu günlerde Şanlıurfa'nın da büyük yara aldığını dile getiren Yazmacı bu dönemi eksiklikleri tamamlamakla geçirmenin gerektiğinin altını çizdi. Şanlıurfa da daha kaliteli işletmelere sahip olmak için, eksiklikleri tamamlamak, gelecek dönemde daha kaliteli hizmet sunmayı sağlayacaktır diye konuştu.

ASKON Kadın Kolları Şanlıurfa Şube Başkanı Birgül Mesçi ise, ASKON Şanlıurfa şubesinin kurulduğu günden buyana yapmış olduğu çalışmaları anlatarak, Şanlıurfa'da yaşanan sorunları çözümleri ile birlikte rapor haline getirdiklerini ve ilgililere ulaştırdıklarını, ilimizde kadın girişimci sayısının arttırılmasına yönelik “girişimci kursları” düzenlediklerini söyledi.

Mesçi," Şanlıurfa'nın birçok değeri bulunmaktadır bunlardan biride turizmdir Şanlıurfa birçok noktada olduğu gibi turizmde de hak ettiği noktada değildir, Şanlıurfa işletmecisiyle, halkıyla, çalışanı ile kısaca Şanlıurfa'da yaşayan herkesin bu konuda ortak hareketle davranıp turizm konusunda hak ettiği noktaya gelebilmesi için çalışması gerekmektedir" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı