Advert
Advert

Esnafın sorunları ve sıkıntıları ele alındı

Türkiye genelinde 250 bin üyesi bulunan ‘Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’ genişletilmiş bölge toplantısı Şanlıurfa’da yapıldı. Toplantıda bölgede yaşanan sorunlar ve sıkıntılar değerlendirildi.

Esnafın sorunları ve sıkıntıları ele alındı
Esnafın sorunları ve sıkıntıları ele alındı Admin
Advert

Hacı Bekir Sofrasında yapılan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu genişletilmiş bölge toplantısına Ak Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye Ağaç İşleri Konfederasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Karakeçili, Mardin, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Kilis ve Gaziantep illerinden oda temsilcileri ve yöneticileri katıldı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Türkiye Ağaç İşleri Konfederasyon Başkanı Ali Rıza Ercan yaptığı açıklamada, ”Federasyon olarak bölgenin içinde bulunduğu, terör ile ilgili mağduriyetleri yakından görmek esnaf ve sanatkârlarımızın fikirlerini almak onların acılarını paylaşmak onların sıkıntılarına çare üretecek yol ve yöntemleri belirlemek için bölgemize bağlı 25 şubemizin başkanları ve yöneticilerinin katıldığı bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz.” Dedi.

Buradan güzel duygular ve güzel düşüncelerle ayrılmak istediklerini açıklayan Ercan, Üyelerinin Urfa’ya gelişinde, kendilerine ev sahipliği yapan ve mükemmel bir şekilde ağırlayan Evren Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Aslan, Mobilyacılar Dernek Başkanı Mehmet Karakeçili’ye teşekkür etti.

Ercan, sözlerine şu ifadeleri ekledi.  “Yaptığımız çalışmalarla ilgili bölgeyi bilgilendirmek, hem de gelecekle ilgili neler yapabiliriz bunları projelendirmek bu manada buradaki sıkıntıları bir ölçüde gidermek istiyoruz. Projelerimizden en önemlisi Çin, ABD ve İtalya’da yapılan mobilya fuarlarına bir organizasyon düşünüyoruz. Meslektaşlarımızı bu fuarlardan mahrum etmemek istiyoruz.  İnşallah hem bölgemize, hem ülkemize güzel fikirler üretiriz amacımız bu.”

Seminerlere ağırlık verileceğini ifade eden Ercan sözlerine şunları ekledi. “Esnaf ve sanatkârlarımızın bilgilendirilmesi, mağduriyetlerinin giderilmesi, tüketici ile muhatap olduğu süreçte yaşanan sıkıntıların kaldırılması noktasında eğitim projelerimiz ağırlıkta, hizmet içi eğitim seminerlerimiz olacak bu seminer için Türkiye genelindeki bütün arkadaşlarımız katılacak. Bu projelerle hem bölgeyi bilgilendireceğiz, hem de biz bilgileneceğiz. Karşılıklı görüş alış verişi içerisinde olacağız.”

Aziz Budak / Şanlıurfa Olay

Urfaçağdaş şanlıurfa Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu genişletilmiş bölge toplantısı bölgede yaşanan sorunlar ve sıkıntılar Başkanı Ali Rıza Ercan Evren Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Aslan Mobilyacılar Dernek Başkanı Mehmet K
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı