Advert
Advert

Şahin Oyuncak Japon Pasajı’nda

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’nde bulunan Japon Pasajı’nda Şahin Oyuncak mağazası açıldı. Genç girişimci Şahin Toprak tarafından açılan mağazaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Şahin Oyuncak Japon Pasajı’nda
Şahin Oyuncak Japon Pasajı’nda Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Japon Pasajı giriş katta açılan mağazaya gelen vatandaşlar genç girişimci Şahin Toprak’a, işyerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Mağaza sahibi Şahin Toprak, “Oyuncak mağazasını açmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu mağaza, en zengin ürün çeşidine sahip oyuncak mağazası olma özelliğine sahiptir. Vatandaşlarımız rahatlık ile istedikleri ürünleri uygun ve avantajlı fiyatla mağazamızda bulabileceklerdir" dedi.

Sosyal Medyada tebrik yağdı.

Şahin Oyuncak mağazasının açılması nedeniyle sosyal medyada tebrik yağdı. Ömer Bozdal isimli vatandaş yayınladığı mesajda, “Değerli dostum Mehmet Toprak 'ın oğlu Şahin Toprak, Eyyübiye ilçemizde bulunan Japon Pasajı'nda bir oyuncak dükkanı açmıştır. Koca şirketlerin ard arda konkordato ilan ettiği bu dönemde iş yeri açmak genç bir girişimci için oldukça cesur bir davranış. Bugün kendisini ziyaret edip kendisine başarılar diledim. Bol kazançlar genç yoldaşım.” Dedi.

Bizde Urfa Çağdaş Medya Tanıtım olarak genç girişimci Şahin Toprak'a açtığı mağazanın bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş japon pasajı şahin toprak şahin oyuncak kazanç
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı