Advert
Advert

Yaptığımız işten utanmıyoruz

Şanlıurfa’da birçok kişi gece sabaha kadar sokak sokak gezerek çöp plastik, demir ve kâğıt atık toplayarak ekmeklerini çöplerden çıkarıyor. Ekmekleri için ter döktüklerini söyleyen çöpçüler, yaptığımız işten utanmıyoruz dedi.

Yaptığımız işten utanmıyoruz
Yaptığımız işten utanmıyoruz Admin
Advert

Aziz Budak-Fatma Keber- Urfa Çağdaş /

Geçimini sağlamak için plastik malzeme, demir ve karton topladığını belirten 26 yaşındaki Mehmet, "Ekmeğim için ter döküyorum. Ailemin geçimini sağlıyorum. Günde 30 lira civarı kazanıyorum. Kazandığımı aileme veriyorum. Çöplükte kötü kokuya rağmen alın terimle ekmeğimi kazanıyorum. Hırsızlık veya kötü bir şey yapmıyorum. Yaptığım işten de utanmıyorum" dedi.

Bari Ekmekleri Çöp Atmayın

Geceleri sabaha kadar zor koşullar altında sokak sokak gezerek, hurda, plastik malzeme ve karton toplayarak ekmeğini çöpten çıkaran Mehmet, Çöp konteynırlarında gördüğümüz ekmekler bizleri derinden üzüyor. Vatandaşlardan ricamız ekmeklerini çöpe atmasınlar. Belediyelerimiz bir çok yerde ekmek kutuları yapmış, ekmeklerimizi bu kutulara bırakırsak belediye yetkilileri bu kutudan aldıkları ekmekleri hayvan barınağındaki hayvanlara veriyor. Lütfen ekmeklerimizi ısraf etmeyelim diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa ekmek parası çöp toplama geçim sağlama sokak sokak gezme aile geçimi aziz budak fatma keber
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı