Advert
Advert

Yeni bir dolandırıcılık mı?

Şanlıurfa Haliliye İlçesi’ne Bağlı Atatürk Bulvarı’nda kuaför dükkanı işleten Serpil Bozancır, AVON Firması’ndan almadığı ürün yüzünden icralık oldu.

Yeni bir dolandırıcılık mı?
Yeni bir dolandırıcılık mı? Admin
Advert

Fatma Keber – Urfa Çağdaş / Yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Dolandırıcılar, Avon’dan 2013’ten beri çalışmayan kuaför Serpil Bozancır adına kozmetik ürünleri isteyip teslim aldılar. Ürünleri almadığını halde icra kağıdıyla şok olan Bozancır, soluğu avukatının yanında aldı. Bozancır, İl Emniyet Müdürlüğü’ne şikayetin ardından hukuki yollarla hakkını arayacağını söyledi.

Yıllardır Avon Kozmetik firmasıyla çalışmadığını söyleyen Bozancır, “Adıma Üye Yapılıp Ürün İstenmiş. 9. ayda bir bayan beni aradı. Benim adıma sipariş verilmiş ben istemiyorum dedim. Herhalde biri benim adımla T.C. ile sipariş yapmış, telefon numaram ve bilgilerim değiştirilmiş 850 Liralık ürün alınmış şu an icralık oldum. Benim adresim varsa neden başka adrese gönderiliyor.  Eyyübiye Hayati Harrani Mahallesi’ne neden kargom gidiyor benim işyerim belli, adresim belli. Avukatımla görüştüm Emniyet yetkililerine suç duyurusunda bulunacağım. Adıma üye yapılıp Avon'dan ürün istenmiş. Bu ürünleri ne ben teslim aldım ne de üyeliğim oldu. Avon'dan ürün teslim aldığım ait bir imza veya evrak hiçbir şey yokken, icraya verilmişim o ürünler kime teslim edilmiş. Yetkililerden bu konuda bana yardımcı olmalarını istiyorum.” Diye sitemlerini dile getirdi.

urfa çağdaş şanlıurfa kuaför dükkanı kozmetik ürün serpil bozancır icralık olma hukuki yollar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı