Advert
Advert

Güngörmüş Tekstil, gözünü komşu illere dikti

Şanlıurfa’da giyim alanında büyüme hedefleri olduğuna işaret eden Güngörmüş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngörmüş, “Aile şirketimiz olarak, halkımızın faydalanması, ekonomiye bir katkımız ile piyasayı canlandırma bağlamında bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Güngörmüş Tekstil, gözünü komşu illere dikti
Güngörmüş Tekstil, gözünü komşu illere dikti Admin
Advert

Aziz Budak –Urfa Çağdaş/

Komşu illerimiz Gaziantep ve Adıyaman’da şube açacaklarını söyleyen Güngörmüş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngörmüş, şu açıklamaları yaptı.

Ekonomiye katkımız olacak

Adıyaman Bölgemizin gelişen bir ili olması nedeniyle, bizde halkımızın faydalanması ve ekonomiye bir katkımız olursa, piyasayı canlandırma bağlamında bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Ama bu günümüzün ekonomik şartlarında biz aile şirketleri olarak ekonomiye bir takım desteklerimiz olursa ne mutlu bize inşallah yatırımlarımız devam edecek.

Gaziantep’te rekabette zorluk çekmeyeceğiz

Jakamen olarak Gaziantep’te de bir şube açılacak, tabi Antep’te bir çok firma bulunmakta bunlarla nasıl rekabet edeceğiz derseniz, firmamızın ürün yelpazesi geniş olduğundan dolayı, kalite ve model olma münasebetiyle rekabette hiçbir zorluk çekmeyeceğimize ürünlerimizin İtalyan modeli olması nedeniyle hiçbir sıkıntı olmayacağına inanıyorum.

Urfa’da istihdam yaratacağız

Şanlıurfa’da 2 mağaza ile halkımıza hizmet vermekteyiz. Çarşı Şubemiz Bahçelievler’de bir mağazamız ise Piazza’da bulunmakta. Bu mağazalarımızda 27 personel istihdam etmekteyiz. Biz aile şirketi olduğumuzdan çalışanlarımızda kardeşlerimiz gibidir yanımızda. Bizim büyüme sebeplerimizden biri de budur. Çalışanlarımızı bir işçi değil, bir kardeş olarak görüyoruz, bu çalışan kardeşlerimizin sayısını 2 katına çıkarmayı düşünüyoruz şu an 27 olan çalışan kardeşlerimizin sayısı inşallah 55 olacaktır. Hedefimiz memleketimize bir nebze de olsa faydalı olmaktır.

Ekonomide Şanlıurfa çok iyi

Türkiye’de azda olsa ufak çaplı bir sıkıntı yaşanıyor, ama genel olarak bakarsak biz Urfa olarak iyiyiz. Biz çevre illerimizde bayilerle konuştuğumuz zaman bakıyoruz bu konuda Urfa olarak çok çok iyiyiz. Urfa’nın potansiyeli de, istihdamı da büyüyen bir kent olma yolunda çevre illerimize göre çok iyiyiz.

Biz tarıma dayalı bir kentiz. Şu anda pamuk olsun, mısır olsun iyi durumda. Ben buna inanıyorum, biz kazanıyoruz, kazanmasak trafikte yürüyemez hale gelmişiz. Bu gün 10 yıl önceki Urfa ile şimdi ki Urfa’nın haline bakıp düşünmek lazım. Ha doların verdiği sıkıntılar yok mu var, ama bu dünya genelinde olan bir şey, biz bunları nasıl önleyeceğiz tabi ki üreterek önleyeceğiz.

Bol ürün çeşidimiz var

Kışlık kaz tüyü kabanlardan paltolara, baharlık montlardan casual tarz ceketlere, jeanlerden kanvas

pantolonlara, gömlek, ayakkabı, aksesuar, çanta ve iç giyim olmak üzere bir erkeğin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyoruz. Her yaş gurubundan ve her tarzdan oluşan geniş bir müşteri portföyüne sahibiz. Mağazada müşteriye verdiğimiz güven ve satış sonrası hizmetler büyük önem taşıyor. Biz müşterilerimizin görüş ve önerilerini titizlikle değerlendiriyoruz müşterilerimizin memnuniyeti için elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Urfa Çağdaş şanlıurfa jakamen Güngörmüş Tekstil ibrahim Güngörmüş ekonomi katkı piyasa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İbrahim gungordu     0000-00-00 Dayimoglu ben İbrahim halayın oğlu hayırlı uğurlu olsun allah utandirmasin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı