Advert
Advert

"Pislik içinde eğitim görüyoruz"

Haliliye İlçesine bağlı Sırrın Hacı Bektaş Veli Ortaokulu’nda hizmetli yetersizliği okulun halini içler acısı duruma getiriyor. Öğrenciler, “pislik içinde eğitim görüyoruz.”

Admin
Advert

Kentimizde okullarda temizlik yapacak hizmetli yok ama ne yazık ki bu vahim durum okul müdürü hariç kimsenin umurunda bile değil.

Hizmetli sorunu okulların en temel ve en acil sorunu olduğu gibi, birçok okulda hizmetli eksikliği eğitimin aksamasına neden oluyor. Bunların başında Şanlıurfa Haliliye İlçesi’nde bulunan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu’nda yaşanıyor. Bu okulumuzda hizmetli eksiği bulunması nedeniyle çocukların kirli ortamda eğitim gördüğü belirtiliyor.

Sırrın Hacı Bektaş Veli Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, okulda hizmetli yetersizliği nedeniyle temizliğin olmadığı, kirli bir ortamda eğitim gördüklerini açıkladılar.

Hizmetli sıkıntısı nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını açıklayan öğrenciler, “Bizim okulumuzda 3 hizmetli bulunmakta ancak bu hizmetlilerin 1’i Belden aşağı felçli akülü araba ile işe gidip geliyor bu abimiz ne yapabilir, 1 kişi terörle mücadele gazisi protez bacaklı bu gazimiz sabahtan akşama kadar ayakta eziliyor, geriye İş-Kur tarafından istihdam edilen çalışanımız var bu arkadaş koskoca okulda ne yapabilir. Temizlik yok, bahçe berbat, pislik içinde kirli ortamda eğitim görüyoruz yetkililerin bu konuya acilen duyarlılık göstermelerini istiyoruz.” Diye sitemlerini dile getirdiler. (Aziz Budak – Fatma Keber)

Urfa Çağdaş şanlıurfa hacı bektaş veli ortaokulu hizmetli temizlik pislik eksik eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı