Advert
Advert

Vali Şıldak öğrencileri esnafa emanet etti

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Viranşehir ilçesi temaslarında Yenişehir Mahallesi 12. Cadde üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret edip civar okullarda eğitim alan öğrencileri esnafa emanet etti.

Vali Şıldak öğrencileri esnafa emanet etti
Vali Şıldak öğrencileri esnafa emanet etti Admin
Advert

İçişleri Bakanlığının tüm Türkiye’de başlatmış olduğu uygulama kapsamında Viranşehir’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali Şıldak, hayırlı ve bereketli kazançlar temennilerinde bulundu. 12. Cadde üzerinde bulunan işyerlerini gezen Vali Şıldak, Mustafa Kemal İlkokulu ve Profesör Aziz Sancar Ortaokulunda eğitim gören öğrencileri buradaki esnaflara emanet etti. 

Profesör Aziz Sancar Ortaokulunda öğrencilere hitap eden Vali Şıldak, yeni eğitim öğretim yılının başladığını hatırlatarak, “İnşallah sizler de güzel liselere gidip başarılı olacaksınız ve çizginizi başarılarla doldurarak ailenize ve ülkenize faydalı insanlar olarak yetişeceksiniz.” dedi.

Bol bol kitap okumaları gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak, “Öğretmenlerinizle çok iyi geçinin, onların sözlerini dinleyin aileniz ve öğretmenleriniz sizin her zaman rehberinizdir. Biz de sizin okullarınıza güvenli bir şekilde gidip gelebilmeniz için her türlü tedbiri alıyoruz. Emniyetimiz ve Jandarmamız sizin sağlığınız, huzurunuz ve güveniniz için hep görev başındalar. Sizi rahatsız eden bir konu olduğu zaman hemen öğretmenlerinize ve okul müdürünüze ileteceksiniz. Sizlere başarılar diliyoruz, yolunuz ve bahtınız açık olsun, her şey gönlünüzce olsun. Annelerinize ve babalarınıza çok selam söyleyin, hepinizi çok seviyoruz. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bizler sizin iyiliğiniz ve başarınız için her türlü tedbiri alıyoruz. Sizin de derslerinize çalışmanızı ve çok kitap okumanızı öneriyoruz.” diye belirtti.

Okul ziyaretinin ardından ilçede esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Şıldak, esnafa hitaben yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın okula güvenli gelip gidebilmesi, huzur içerisinde eğitimlerini sürdürebilmesi için esnafımıza da bazı ricalarda bulunuyoruz. Özellikle çocuklarımız için kötü alışkanlık oluşturan sigara, alkol, uyuşturucu ve benzeri bütün etkenlerin bertaraf edilmesi adına muhtarımız, okul müdürümüz ve emniyet personelimizin iş birliğiyle ama esnafımızı da bu iş birliğine dahil edip sizin de çocuklarımıza göz kulak olmanızı istiyoruz. Çocuklarımız size emanet, bu bilgilendirmeyi yapmak için geldik. Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Vali Hasan Şıldak’a ilçe temasları kapsamında Kaymakam Önder Koç, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Nusret Çakır eşlik etti.

urfa çağdaş urfa haberleri vali şıldak şanlıurfa öğrenci esnaf
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı