Advert
Advert

Beyazgül, ‘’Öğrencilerin heyecanına ortak olduk’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zilinde öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Karaköprü Orta Okulunda düzenlenen açılış programına katılan Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek sağladıklarını söyledi.

Beyazgül, ‘’Öğrencilerin heyecanına ortak olduk’’
Beyazgül, ‘’Öğrencilerin heyecanına ortak olduk’’ Admin
Advert

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Orta Okulunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders başlama programına katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  ders yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerle bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Beyazgül, çanta ve kitap seti hediye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Öğrencilerimize başarılar diliyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir gelecek diliyorum. Öğrencilerimize tavsiyelerimiz çok kitap okumalarıdır. Her bir roman insan gibidir, insanları alıp başka yerlere götürür. Buradan çıkacak öğrencilerimiz yarın Şanlıurfa ve ülkemizi yöneteceklerdir. Gençlerimiz bizim için çok önemlidir’’ dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra 15 Temmuz Şehitleri İlk Okulunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının açılışına katıldı. 15 Temmuz Şehitleri İlk Okulunda düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, Abdurrahim Dusak, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Halk oyunları gösterileri ile başlayan eğitim yılında günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Başkan Beyazgül ile kent protokolü öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çalarak başlattı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’EĞİTİM ALANINA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK’’

Şanlıurfa’da eğitimde istenilen seviyeye ulaşmak için her zaman eğitim alanına destek verdiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’2023-2024 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Her başarılı eğitim kurumunun gerisinde çalışkan öğrencilerle beraber mesleğine âşık eğitimcilerin imzası vardır. Evlatlarımızı yetiştiren, milletimize ve insanlığa faydalı bir fert olmalarına katkı sağlayan öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siz öğretmenlerimizin şahsında eğitim-öğretim camiamızın tüm mensuplarına hizmetleri ve engin sabırları için şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Yine ilk defa bu eğitim sezonunda okulla tanışmanın heyecanını yaşayan yavrularımıza başarılar diliyor, her birinin tek tek gözlerinden öpüyorum.

Gözleri heyecan ve mutlulukla ışıl ışıl parıldayan kıymetli öğrencilerim,

Bugün uzun bir aranın ardından yeniden okullarına kavuşan sizler şehrimizin ve ülkemizin geleceğisiniz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için şehir içi ulaşımı ücretsiz yaptık. ŞANMEK Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile sınavlara hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz dershane imkânı sunuyoruz. 11 adet kütüphanemizde öğrencilere nezih ortamda ders çalışma ve araştırma imkânı sağlıyoruz. Gezici Kütüphanemizle gençlerimizi kitapların zengin dünyasıyla uluşturuyoruz. Şanlıurfa’nın merkez ve kırsal 13 ilçemizde Okul Kütüphanelerine kitap desteğinde bulunuyoruz. Birbirinden güzel kitapların basımını Büyükşehir Belediyesi olarak baskısını yapıp öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’da eğitimin çok daha iyiye gitmesi adına ilgili kuruluşlarla işbirliği çalışmalarımız devam ediyor’’ diye konuştu

Şanlıurfa Valisi Hassan ŞIldak 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise okulun ilk gününde öğrencilerin yaşadığı heyecana ortak olduklarını söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa eğitim öğretim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı