Advert
Advert

Haliliye trafik eğitim parkı ile minikler öğreniyor

Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkında merkez ve kırsaldaki öğrencilere yönelik düzenlenen eğitimlerle öğrencilere trafik bilinci aşılanıyor. Trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenen öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşıyor.

Haliliye trafik eğitim parkı ile minikler öğreniyor
Haliliye trafik eğitim parkı ile minikler öğreniyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı öğrencilerin öğrendiği adres olmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Haliliye Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde eğitimlerin verildiği Çocuk Trafik Eğitim Parkında miniklere trafik bilinci aşılanıyor. Haliliye Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle periyodik olarak düzenlenen eğitimlerle ilçe sınırlarındaki okullarda eğitim gören çocuklar, Çocuk Trafik Eğitim Parkına götürülüyor. Burada görevli trafik polisi tarafından teorik olarak verilen eğitimde yayaların dikkat etmesi gerektiği kuralları dinleyen minikler, trafik levhalarının da ne anlama geldiğini uygulamalı olarak öğreniyor. Levhaların, yaya geçitlerinin, yaya üst geçidi ve kavşakların olduğu Çocuk Trafik Parkında tüm kuralları dikkatle uygulayan çocuklar, akülü araçlara binerek de sürücülük deneyimi yaşıyor.

Kendilerine ayrılan zamanla trafik kurallarını öğrenen ve daha sonra çocuk oyun alanında keyifli vaki geçiren minikler, sağlanan bu imkanlardan ötürü Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

urfa çağdaş haliliye çocuk eğitim trafik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı