Advert
Advert

İtfaiyeden “risk alma, önlem al” semineri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, “Risk Alma, Önlem Al” adı altında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık personeline seminer düzenledi.

İtfaiyeden “risk alma, önlem al” semineri
İtfaiyeden “risk alma, önlem al” semineri Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri Yangın Güvenlik Tedbirleri ve Yangına İlk Müdahale Eğitimi kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik seminer düzenledi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen seminerde Doktor, Hemşire ve İdari Birim personeline yangına müdahale eğitimi verildi.

Hastanenin farklı birimlerinde çalışan personele yangın türleri, yangına sebep olan etkenler, yangına müdahale, olay yerindeki tehlikeler, yangın tüpünün kullanılması, malzeme bilgisi ve elektrik yangınlarına müdahale gibi konularda bilgi aktarıldı. Pratik eğitimin ardından yangın tüplerini kullanan hastane personeli, yanan ateşi söndürdü.

İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince verilen Güvenlik ve Yoğun Bakım Ünitelerindeki Görevli Personellere Yangın Güvenlik Tedbirleri ve Yangına İlk Müdahale Eğitimi sonrası hastane idarecileri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa itfaiye seminer
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı