Advert
Advert

Viranşehir Belediyesinden Gençlere Kitap Seti Desteği

Her daim gençlerin yanında ve destekçisi olan Viranşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan Genç Bilgi Evinde Üniversite ve KPSS’ye hazırlanan gençlere 410 kaynak kitap seti dağıtımı gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediyesinden Gençlere Kitap Seti Desteği
Viranşehir Belediyesinden Gençlere Kitap Seti Desteği Admin
Advert

Yürüttüğü temel belediyeciliğin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet veren Viranşehir Belediyesi, üniversiteye giriş (YKS) sınavlarına ve KPSS’ye hazırlanan öğrencilere de desteğini sürdürüyor.

Bu kapsamda Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları ile çarşı merkezinde bulunan ve 4 yıldır Etüt Merkezi’ne (Genç Bilgi Evi) dönüştürülen belediye eski hizmet binası, sınavlara hazırlanan gençlerin uğrak yeri oldu.

Viranşehir Kaymakamı Önder Koç ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Genç Bilgi Evinde, Üniversite (YKS) Sınavlarına hazırlanan 310 ve Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sınavlara hazırlanan 100 gence toplam 410 kaynak kitap seti dağıtımında bulundu.

Kitap dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan ve Belediye Başkan yardımcıları da katıldı.

Bilgi Evindeki sınıfları tek tek dolaşıp YKS ve KPSS’ye hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ekinci ve Kaymakam Koç, gençlerle bir süre sohbet edip, katılacakları sınavlarda başarılar diledi.

Kaymakam Önder Koç, öğrencilere eğitimli toplumun önemine vurgu yaparak, nasihatlerde bulundu.

Kitap dağıtım töreninde konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Göreve geldikleri günden bu yana öğrencilere, gençlere ve eğitime büyük destek verdiklerini belirtti.

Başkan Ekinci, her yıl düzenli olarak kaynak kitabı dağıtarak öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanmalarını sağlamaya çalıştıklarını aktardı.

Öğrencileri en güzel yerlerde görmek istediklerini kaydeden Ekinci, “Öğrencinin kitap mazereti olmasın şiarıyla çıktık yola. 2019'dan itibaren bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İmkanlarımız dahilinde tüm öğrencilerin hazırlık kitap setlerini her yıl düzenli bir şekilde veriyoruz. Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Eğitimi bir görev bildiğimiz için burada çocuklarımızın, gençlerimizin, daha güzel yerlere gelmesini sağlamak amacıyla destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Genç Bilgi Evinde düzenlenen kurslardan faydalanan gençler de, kendilerine her türlü imkânı sağlayarak, hayallerine kavuşabilmek için çaba gösteren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Başkan Ekinci ve Kaymakam Koç, Kitap dağıtım töreninden sonra öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çekip, Etüt Merkezi’nden ayrıldı.

urfa çağdaş viranşehir kitap dağıtımı gençler öğrenciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı