Advert
Advert

Canpolat: Eğitime desteklerimiz her zaman sürecek

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla ilgili yayımladığı mesajında, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi.

Canpolat: Eğitime desteklerimiz her zaman sürecek
Canpolat: Eğitime desteklerimiz her zaman sürecek Admin
Advert

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başta öğrencilere,  öğretmenlere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Geleceği inşa etmenin tek yolunun eğitim olduğu gerçeğiyle Haliliye Belediyesi olarak; çocuklarımız ve gençlerimiz için kütüphaneler, çalışma salonları ve etüt merkezleri hizmete sunarak her zaman eğitime destek veriyoruz. Belediyemiz bünyesindeki kütüphaneler ve üniversiteye hazırlık merkezlerinde sınavlara hazırlanan gençlerimiz, sınavlardan başarı sağlayarak  hem bizleri hem de ailelerini mutlu etmişlerdir. Kıymetli çocuklar ve gençler, sizden tek bir isteğimiz var:

Memleketimize, ülkemize  katkıda bulunacak projeleri şimdiden hayal edip, bunları hayata geçirmek. Unutmayın ki; birçok bilim insanı, birçok mucit sizinle aynı eğitimi aldı ve sizinle aynı sıraları paylaştı. 

İşte, sizler de inanıyorum ki bu potansiyele sahipsiniz. Haliliye Belediyesi olarak bu anlamda her zaman eğitimi, öncelikli hizmet olarak gördük. Ailesine ve topluma karşı terbiyeli, öğretmenine karşı saygılı, okuluna karşı sorumlu bireyler olmanız temennisiyle eğitim öğretim yılınızı tebrik ederken,  öğretmenlerimizi de çabalarından ve fedakarlıklarından dolayı  kutluyor,  tüm eğitim camiasının 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı olmasını diliyorum.”

urfa çağdaş urfa haberleri eğitim öğretim yeni sezon
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı