Advert
Advert

Kitap Fuarını 310 Bin Kişi Ziyaret Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla birçok yayın evi ve yazarın katıldığı 6. Ulusal Kitap Fuarını 310 bin kişi ziyaret etti. Bölgenin en büyük fuarı olma özelliğine sahip Kitap fuarında gençler kitapla buluşup yazarlarla sohbet etme imkanı buldu.

Kitap Fuarını 310 Bin Kişi Ziyaret Etti
Kitap Fuarını 310 Bin Kişi Ziyaret Etti Admin
Advert

Kültür ve Sanat faaliyetleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarı sona erdi. 18-26 Kasım tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenen Kitap Fuarını 310 bin kişi ziyaret etti.

Rekor katılımla düzenlenen çok sayıda yayın evi ve birçok yazarın katıldığı fuarda yazarlar, gençlerle buluşup kitaplarını imzaladı. Söyleşi ve panellerin gerçekleştiği kitap fuarına bu yıl rekor katılım sağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kitap fuarının son gününde gençleri yalnız bırakmadı. Kitap fuarına giden Başkan Beyazgül, gençlerle bir araya gelip sohbet etti. Kitap Fuarına katılan gençlere Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 liralık kitap çeki dağıtıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, rekor katılımın sağlandığı Kitap Fuarına katılan, yazar, şair, yayın evleri ve okuyuculara teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa kitap fuarı eğitim yazar ziyaretçi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı