Advert
Advert

Canpolat’ın eğitim destekleriyle gençler üniversiteli oluyor -VİDEOLU-

Haliliye Belediyesi’nin eğitime öncelik veren faaliyetleriyle gençler, üniversiteye ve KPSS’ye hazırlanmak için bu merkezleri tercih ediyor. Üniversiteye hazırlık kursunda düzenli olarak yapılan ücretsiz deneme sınavıyla eksik konularını tamamlayan öğrenciler, sağlanan imkanlar dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Canpolat’ın eğitim destekleriyle gençler üniversiteli oluyor -VİDEOLU-
Canpolat’ın eğitim destekleriyle gençler üniversiteli oluyor -VİDEOLU- Admin
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime ve gençlere öncelik verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki kütüphane ve hazırlık kurslarıyla gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken öğrencilerin adresi olan Belediye bünyesindeki eğitim merkezleri ve kütüphaneler, gençleri hayallerine hazırlıyor. Sessiz ve nezih ortamın sunulduğu kütüphanelerde aradıkları ders çalışma ortamını bulan gençler, üniversiteye hazırlık kursuyla da ücretsiz dershane hizmeti alıyor. Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli branşlardaki konu anlatımlarıyla eksik konularını pekiştirme ve tamamlama fırsatı bulan öğrenciler, he hafta yapılan deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçüyor. Düzenli olarak yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testiyle (AYT) gençler zaman kontrolünü sağlama imkanı buluyor. ÖSYM formatındaki deneme sınavlarıyla uzman hocalar kontrolünde ter döken öğrenciler, sonuçların açıklanmasıyla eksik konularını görme şansı yakalıyor. Periyodik olarak yapılan ücretsiz deneme sınavlarıyla net sayılarını artırdıklarını ifade eden gençler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Başkan Mehmet Canpolat’ın gençliğe yatırımlarıyla hizmet veren eğitim faaliyetlerinden yıl boyu faydalandıklarını söyleyen öğrenciler, Haliliye Belediyesi ile hayallerine bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise üniversiteye hazırlık yaz kursuna kayıt oluşturmak isteyen gençlerin 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgiyi alabilecekleri kaydedildi.

urfa çağdaş haliliye başkan canpolat eğitim sınav hazırlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı