Advert
Advert

Otoparkçılar isyan etti

Şanlıurfa’da, çeşitli suçlarda kullanıldıkları ve evrak eksikliği nedeni ile güvenlik güçleri tarafından bağlanan motosikletler, yediemin otoparklarında adeta çürümeye terk edildi. Otoparkçılar motosiket yoğunluğundan sitem etti.

Otoparkçılar isyan etti
Otoparkçılar isyan etti Admin
Advert

Şanlıurfa il emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa’da yediemin otoparklarına konulan binlerce motosiklet çürümeye terk edildi.

Şanlıurfa’da yediemin otoparklarında binlerce motosikletin çeşitli suç ve eksik evrakl nedeniyle bekletildiğini belirten BUDAK Yediemin ve Otopark işletmecisi Ahmet Budak, bunların hem vatandaşa hem de devlete zarar verdiğini söyledi. Yedieminlerde bekletilen motosikletlerin milli servet olduğunu vurgulayan Budak, “Bu motosikletler yakalandığında maddi değeri yüksek olan motosikletlerdi. Bu gün ise bu motosikletler kaldıkça değer kaybına uğruyor. Bir çok motosiklet buraya sıfır olarak geliyor burada kaldığı her geçen gün değerleri düşüyor. Ayrıca yakalanan bu motosikletler hem vatandaşa hem de devlete zarar veriyor” dedi.

Şanlıurfa’da bulunan 6 adet yediemin otoparkının motosikletlerle dolup taştığını dile getiren Budak, “Şu an otoparkımız da yüzlerce motosiklet var. Bunun gibi ilimizde şu anda binlerce motosiklet yedieminlerde bekliyor. Bunlar milli servettir ama otoparklar yer sorunu nedeniyle artık motosikletlerin gelmesini istemiyor. Binlerce çürümüş motosikletler var bunlar yer kaplıyor. Devlet bu çürümüş motosikletleri bir an önce Demirçelik’e göndererek bunları değerlendirmesi gerekir” şeklinde konuştu. (Fatma Keber)

Urfa Çağdaş şanlıurfa otopark yedi emin motosiklet çürüme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı