Advert
Advert

Başkan Baydilli: Her Türlü Enerjiyi Değerlendirmeliyiz

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli GAP seracılar Birliği Derneğinin düzenlediği Güneş Enerjisi Kaynaklarının Kullanımı ve Seralarda Enerji Verimliliği ile ilgili düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada Şanlıurfa'da var olan her türlü enerjinin değerlendirilerek Şanlıurfa'ya kazandırılması gerektiğini söyledi.

Başkan Baydilli: Her Türlü Enerjiyi Değerlendirmeliyiz
Başkan Baydilli: Her Türlü Enerjiyi Değerlendirmeliyiz Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karacadağ Kalkınma Ajansının katkılarıyla GAP Seracılar Birliği Derneğinin  jeotermal yenilenebilir enerji ile ilgili düzenlediği toplantıya katıldı. GAP TEM konferans salonunda yapılan toplantıda Başkan Baydilli de konu ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Başkan Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın toprağından güneş enerjisine kadar barındırdığı potansiyelin değerlendirilmesiyle daha iyi yerlere geleceğini dile getirirken, genç nüfus potansiyelinin de değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: "Bizler Şanlıurfa'mızın arazisinden, sanayisinden tutun da gökyüzündeki güneşe kadar her türlü enerjisini değerlendirmeliyiz ve bu konuda yatırımlar yapmalıyız. Şanlıurfa'mız güneş enerjisini değerlendirme konusunda üzenine düşeni en iyi şekilde yapıp enerjiye harcanan paranın eğitime ve yeni yatırımlar aktarılması sağlanmalıdır. Biz yerel yönetimler olarak yatırımlar konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu toplantıyı gerçekleştirerek bu konuda bizi bilgilendiren arkadaşlara da teşekkür ediyorum."

Toplantıda Şanlıurfa'da güneş enerjisi potansiyeli ile ilgili bilgiler verildi. 

urfaçağdaş şanlıurfa karaköprü gap seracılar derneği enerji potansiyel GAP TEM
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı