Advert
Advert

Şanlıurfa’da araç muayenesinde randevu dönemi

TÜVTÜRK’ün Şanlıurfa’da sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına Akçakale, Birecik ve Viranşehir Araç Muayene İstasyonları da dahil oldu. 14 Nisan tarihinden itibaren, Şanlıurfa’daki tüm araç muayene istasyonları artık sadece randevu vermeye başladı

Şanlıurfa’da araç muayenesinde randevu dönemi
Şanlıurfa’da araç muayenesinde randevu dönemi Admin
Advert

TÜVTÜRK’ün, Şanlıurfa’da bulunan tüm araç muayene istasyonları artık sadece randevu ile hizmet vermeye başladı. Geçen haftalarda, Siverek Araç Muayene İstasyonu’nun , sadece randevu ile hizmet vermeye başlamasının ardından, bu kez de Akçakale, Birecik ve Viranşehir Araç Muayene İstasyonları randevulu sisteme dahil oldu. 14 Nisan tarihinden itibaren, bu üç istasyona randevusuz araç kabulü yapılmayacak.

TÜVTÜRK Yetkilileri Şanlıurfalı araç sahiplerini, araçlarını istasyonlara getirmeden önce mutlaka randevu alma konusunda uyardı.

Şanlıurfa’da bulunan Merkez ve Siverek Araç Muayene İstasyonu sadece randevu ile, hizmet vermeye devam edecek.

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, bahis siteleri sorunsuz giriş adresi saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor.

Tüvtürk şanlıurfa akçakale birecik viranşehir araç muayene araç randevu siverek çağrı merkezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı