Advert
Advert

Eyyübiye Kırsalda Asfalt Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa’nın çok geniş yerleşim alanlarına sahip olan merkez ilçesi Eyyübiye’de, merkez ve kırsal arasındaki belediye hizmetlerini eşitleme hedefiyle çalışan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, asfalt çalışmalarının startını verdi.

Eyyübiye  Kırsalda Asfalt Çalışmaları Başladı
Eyyübiye  Kırsalda Asfalt Çalışmaları Başladı Admin
Advert

İlçe merkezindeki mahalleler ve sanayi sitelerindeki asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra, stabilize çalışmaları tamamlanan kırsal mahallelerde asfalt yol yapımına başlayan Eyyübiye Belediyesi, yıl sonuna kadar otuz köy yolunun sathi asfalt kaplamasını bitirmeyi hedefliyor.

İlçe kırsalında başlayan asfalt yol çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ve meclis üyeleri ile birlikte kırsal Akdilek Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Burada bir açıklama yapan Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiye merkezindeki asfalt çalışmalarını bitirme aşamasına geldiklerini belirterek, “Seçildiğimiz günden bu yana partimiz ve belediyemizle el ele verip, vatandaşımızın hizmetkârı olduk. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Kırsaldaki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyordu. Durmadık, hiç yorulmadık, stabilizede yüzde 95’lerin üzerine çıktık. Çok şükür, şu an itibariyle de kırsaldaki asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılki hedefimiz en az otuz köyün yolunu tamamlamak. Mevsim şartları elverdiği sürece yılsonuna kadar otuz köyümüzün asfalt çalışmasını tamamlamış olacağız” dedi.

2024 yılı için de planlamalarını yaptıklarını kaydeden Başkan Kuş, 2024 yılı sonuna kadar kırsaldaki asfalt yol çalışmalarının yüzde 50’sini, 2025 yılında ise tamamını bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Başkan Kuş, “Sathi kaplama çalışmalarımız, Şanlıurfa’mıza, Eyyübiye’mize ve tüm kırsalımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini Eyyübiye’de sergilediklerini belirten AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise, sanayi sitelerinde çok büyük asfalt çalışmaları yapıldığını ve bugün kırsalda asfalt çalışmalarının başladığını ifade ederek, “Biz seçimleri hiç gözetmeden, aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek aldıklarını ve çalışmalara dur durak bilmeden devam ettiklerini belirten Moğal, “Belediyemiz ve partimiz olarak samimi bir şekilde, halkımızla iç içe çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt çalışmamız Akdilek Mahallemize, Eyyübiye kırsalına ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” diyerek, Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

urfa çağdaş eyyübiye urfa haberler asfalt çalışması kırsal mahalle
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı