Advert
Advert

Ceylanpınar’da Asfalt Atağı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçenin tamamında hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Ceylanpınar ilçesi 15 Temmuz Mahallesi, Abdülhamit Han Caddesi ve Yarbay Songül Yakut Caddesi sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların konforlu ulaşımını sağladı.

Ceylanpınar’da Asfalt Atağı
Ceylanpınar’da Asfalt Atağı Admin
Advert

Merkez ve kırsal ilçelerde yolları sıcak asfaltla buluşturmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçesinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli geçiş güzergâhı olan 15 Temmuz Mahallesi, Abdülhamit Han Caddesi ve Yarbay Songül Yakut Caddesi sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Vatandaşların konforlu ulaşımı için 13 ilçenin tamamında çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yaptığı özverili çalışmalarla vatandaşların da takdirini kazandı.

Kendi ekip ve ekipmanlarıyla ilçe ile, sokak sokak asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin özverili çalışmaları sayesinde vatandaşlar araçlarıyla daha konforlu ve güvenli bir seyahat imkanına kavuştu.

Çalışmalardan memnun olduklarını kaydeden vatandaşlar başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere sahada çalışan tüm ekiplere de teşekkürlerini iletti.

urfa çağdaş ceylanpınar asfalt yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı