Advert
Advert

Beyazgül, “Belediyemizin araç filosu güçlendi”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle ilçelerde yapılan modern mezbahalarda kullanılmak amacıyla 3 adet tam donanımlı Termokinli araç alındı. Başkan Beyazgül kiralamaya son vererek araç filosunu her geçen gün güçlendirdiklerini kaydetti.

Beyazgül, “Belediyemizin araç filosu güçlendi”
Beyazgül, “Belediyemizin araç filosu güçlendi” Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde tamamladığı mezbahalarda kullanılmak üzere 3 adet tam donanımlı soğutuculu araçları belediye araç filosuna dâhil etti.  Böylece modern mezbahada kesilecek hayvanların etlerinin nakil işlemi termokinli araçlarla yapılacak.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “GÜÇLÜ BELEDİYE SLOGANIYLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde araç kiralama işine son vererek belediyenin öz kaynaklarıyla 900’e yakın çeşitli işlerde kullanılmak üzere aracı şehre kazandırdıklarını kaydeden Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra şöyle bir çalışma yürüttük. Belediyemiz bünyesindeki araçlarımız belediyemize ait olsun istedik. Bunu yaparken tüm bu araçların kiralamalar, masrafları belediyemize kalacak ve belediyemiz bunları halka yatırım olarak değerlendirecektir. Başlangıçtan bugüne kadar bu çalışmamız devam etti. Geçtiğimiz günlerde de 900’e yakın aracımızı sergiledik. Bu araçlar içerisinde Fen İşleri, Kırsal Hizmetler, Park ve Bahçeler, Çevre ve Kontrol, Daire Başkanlıkları bünyesinde çalışacak araçlarımızı satın aldık. Ayrıca sulama, hizmet içi araçlar ve ŞUSKİ bünyesinde hizmet verecek olan sondaj makinelerimizi sergiledik. Bu araçlara ödenen kiralar çok yüksekti. Şimdi de termokinli 3 adet aracımızı satın aldık. Bu araçları mezbaha ve kombinelerde kullanacağız. Daha hijyenik şartlarda etlerimizi taşıyacak olan bu araçlar için de kira ödeme işinden kurtulmuş olacağız. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar, hem belediyemizi çok güçlendirdi hem de çok büyük bir filoya sahip olduk. Sahada işlerimizin daha hızlı olmasını sağladık. Belediyemizde kirala işlemine son vererek tasarruf ettiğimiz parayla yatırıma dönük faaliyetler yürüttük. Bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Güçlü Belediye, Çok Çalışan Belediye, Çok İş Yapan Belediye sloganlarıyla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

urfa çağdaş şanlıurfa urfa haberleri araç filosu mezbaha termokinli araç
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı