Advert
Advert

Binlerce aileye yardım

Fecr İnsani Yardım Derneği, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yaşayan binlerce mazlum ailenin her ay düzenli olarak gıda ihtiyacını karşılıyor.

Binlerce aileye yardım
Binlerce aileye yardım Admin
Advert

Yaptığı insani yardımlarla bölgede çok ciddi işler başaran Fecr insani yardım derneği yoğun çalışmalarını sürdürüyor. dernek yöneticileri günlerdir hazırlıklarını sürdürdükleri gıda kolisi dağıtım çalışmalarını Akçakale Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği bir programla 300 aileye teslim etti.  Dernek Başkanı Yusuf Aygün, yaptığı açıklamada, bölgede yaşayan binlerce mazlum ailenin tespit edildiğini, her ay düzenli olarak hayırseverlerin katkılarıyla toplanan yüzlerce gıda kolisinin bu tür programlarla mazlum ailelere ulaştırıldığını söyledi.

Gıda eksikliği, ekonomik zorlukların en ağır hissedildiği Akçakale’de birçok aile için temel bir mesele olduğunu belirten dernek yönetimi, Akçakale kapalı spor salonunda düzenledikleri yardım programıyla, ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını belirttiler.

Toplum içinde dayanışma ve yardımlaşmanın yaygınlaşması, toplumsal dokunun güçlenmesine büyük katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fecr İnsani Yardım Derneği, bundan sonraki süreçte de hayır sahiplerinden aldıkları güçle daha fazla yardım çalışmalarını artırarak sürdüreceklerini söylediler.

Kolilerinin düzenli dağıtımı için günler öncesinden yapılan tespitler sonunda isim sırasına göre çağrılan ailelere koliler teslim edilerek program sona erdirildi.

urfa çağdaş urfa haberleri aile yardım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı