Advert
Advert

2 kadın girişimci pandemiye rağmen iş yeri açtı

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinde yaşayan Emine Akkuş ve Dilan Özdemir, pandemiye rağmen soğuk meze, tatlı ve turşu çeşitlerinin satışa sunulacağı bir iş yeri açtı.

2 kadın girişimci pandemiye rağmen iş yeri açtı
2 kadın girişimci pandemiye rağmen iş yeri açtı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Haliliye İlçesi Yeşildirek Mahallesi Yunus Emre Caddesi Harran Kooperatifi 25. Blok altında Emine Akkuş ve Dilan Özdemir soğuk meze, tatlı ve turşu çeşitlerinin satılacağı bir Emoş Meze isimli  dükkanını açtı.

Emoş Meze işletmecisi, Akkuş, Pandemide çoğu esnafın zor günler geçirmesine rağmen cesurca bir adım atarak iş yerini açtığını, işyerini açarken herhangi bir yerden destek almayarak kendi çabalarıyla işletmelerini açtıklarını söyledi.

Ticaretin risk istediğini ifade eden Akkuş, "Aslında burayı açtığımızda biraz korktum. Pandemiden dolayı çoğu kişi çalışmaz dedi, ama ticaret risk ister. Ben de kendime güveniyorum ve başaracağım. Benim için ani bir karar oldu ve 1 ay içerisinde açtım" dedi.

Her yöreye ait meze kültürünü Urfa’ya tanıtmak istediklerini belirten İşletmeci Akkuş, “İşyerlerinde, Haydari, Humus, Atom, Havuç Tarator, Biber Borani, Kabak Tarator, Paşa ezmeli acı, İçli Köfte, Yaprak Sarma, Meksika Meze, Yunan cacık, Tavuk salata, Karades meze, Deniz börülcesi, Sarma, Köfte, Acılı ezme, Pancar salatası, Patates topları, Amerikan salata, Rus salata, İtalyan salata, Acuka ve İçli köfte ve Turşu siparişlerinin alındığını söyledi.

Akkuş, Sipariş alınan ürünlerin kaliteli malzemeden ve hijyenik bir ortamda yapıldığını sözlerine ekledi.

urfa çağdaş şanlıurfa pandemi kadın girişimci işyeri soğuk meze turşu salata
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı