Advert
Advert

ASKON’dan örnek davranış

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığı “Anadolu’nun Ümidi Okumak” adlı proje kapsamında Mamuca İlköğretim Okulu’nda bakım onarımlarını üstlendikleri kütüphanenin açılışını gerçekleştirdiler.

ASKON’dan örnek davranış
ASKON’dan örnek davranış Admin
Advert

GENÇ ASKON Şanlıurfa Şubesi yönetimi “Anadolu’nun Ümidi Okumak” adlı proje kapsamında açılışını gerçekleştirdikleri Kütüphaneye 24 Eylül 2015 tarihinde Balıklıgöl Devlet hastanesi önünde uğradıkları hain saldırıda mesai arkadaşı Fatih Kılbey ile şehit düşen Polis memuru Tanju Sakarya'nın ismini verdi.

GENÇ ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Tanrıverdi ve yönetim Kurulu üyeleri, ASKON başkan yardımcısı Murat Mesçi, ASKON Yönetim Kurulu üyesi M. Fatih Us ile Birlikte Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'un katılımıyla Haliliye İlçesi Mamuca İlköğretim okulunda sade bir tören düzenlendi.

GENÇ ASKON Şanlıurfa yönetimi tarafından Haliliye ilçesi Mamuca mahallesinde bulunan Mamuca İlköğretim okulunun Bakım, Onarım başta olmak üzere, Kütüphanenin tüm ihtiyaçları karşılanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Eğitim-Öğretim seviyelerinde son sıralarda bulunan Şanlıurfa'nın, hak ettiği  noktaya gelmesi konusunda başta öğrenciler olmak üzere gerekli tüm destek ve çalışmaları gönüllü olarak devam ettireceklerini dile getiren GENÇ ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Tanrıverdi, açılışını yaptığımız bu kütüphanemizde bu kentte hizmet verdiği sırada şehit düşen polisimiz Tanju Sakarya'nın isminin de yaşatılmasını istedik, kütüphanemizin düzenlenmesinde emeği geçen destek veren herkese çok teşekkür ederim dedi.

Açılışta Konuşan Şehit Aileleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, GENÇ ASKON Şanlıurfa Şubesinin yapmış olduğu bu açılışın her manada katkılı olduğunu belirterek, hem kütüphane hem de şehidimizin isminin yaşatılması böyle genç kardeşlerimiz tarafından düşünülmesi bizleri hem duygulandırıp hem gururlandırmıştır diye konuştu.

Törene Mamuca İlköğretim Okulu Müdürü, İdarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve mahalle halkı katıldılar.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı