Advert
Advert

EKPSS Sınavına Hazırlık kursu açılıyor

İşaret Dili Gönüllüleri'de İşaret Dili Eğitmeni ve tercümanı Sevil Sancar’ın Şanlıurfa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici’ye sunduğu Ekpss sınavına, hazırlık Kursunun açılması talebine Müdür Bilici’den olumlu cevap geldi.

EKPSS Sınavına Hazırlık kursu açılıyor
EKPSS Sınavına Hazırlık kursu açılıyor Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sevil Sancar, “Engelli bireylerin, Devlet memuru olarak istihdamı için 2 senede bir yapılan Ekpss sınavına, hazırlık Kursunun açılması talebimizi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hasan Bilici ‘ye sunduk ve gerekeni yapacağını söyleyerek ve her konuda engellilerin yanında olduğunu belirtip, destek ve duyarlılığı ile bizleri çok mutlu etti, çok teşekkür ederiz.

Türkiye Kardeşlik Birliği - TÜRKAB Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ömer Modali başkanımızın hayırlarla vesile olduğu “Fikir Mektebi Çay Sohbetleri” programımızda tanıştığımız güzel insanlarla, derneğimizde bir araya gelmek çok keyifliydi.

Dernek başkanı Suat Suakar ‘a ve işitme engelli arkadaşlarıma, Şanlıurfa Sağırlar misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkürler.

Güzel şeyler, iyi İnsanlarla bir olunca ortaya çıkıyor. İnşallah daha güzel işlere imza atmak nasip olsun.” Dedi.

Ayrıca Türkiye Kardeşlik Birliği Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ömer MODALI ve İşaret Dili Eğitmeni Türkab Üyesi Sevil Sancar Hocamızla  Beraber Sunulan Proje ile Şanliurfada'ki Engelliler için EKPSS Kursu açma sözü Şanliurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan BİLİCİ  tarafından verildi.

urfa çağdaş şanlıurfa işaret dili eğitimen sevil sancar hazırlık kursu engelli bireyler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı