Advert
Advert

Harüsem Gaziantep Belediye Personeline Biyosidal Eğitimi Verdi

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HARÜSEM) tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Eyyubiye, Haliliye ve Karaköprü Belediye personellerine, Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Biyoloji bölümünde görevli Yrd. Doç. Dr. Şahin Toprak tarafından Biyosidal eğitimi verildi.

Harüsem Gaziantep Belediye Personeline Biyosidal Eğitimi Verdi
Harüsem Gaziantep Belediye Personeline Biyosidal Eğitimi Verdi Admin
Advert

Urfa Çağdaş / Eğitimde ilk yardım, kişisel koruyucu donanım, biyosidal ürünlerin etkileri, uygulama araçları, biyosidal ürünlerin depolanması ve taşınması hakkında teorik ve pratik bilgileri kursiyerlerle paylaşıldı. Ayrıca biyosidal ürünlerin insan ve çevre sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinin üzerinde durulurken haşereler ile mücadelede alternatif çözümler tartışıldı.

Bu tür eğitim programlarının devam edeceğini dile getiren HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan; “Üniversite olarak belli bir eğitimden ziyade uzman hocalarımızın olduğu her konuda ve sürekli olarak toplumu bilgilendirmek için kurslarımız devam edecek. HARÜSEM olarak daima eğitim sürekli eğitim felsefesiyle hareket ediyoruz. İhtiyaç duyulan birçok konuda bu tür eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.

HARÜSEM tarafından verilen iki günlük eğitime Gaziantep ve Şanlıurfa’da görevli belediye personellerinden toplam 96 kişi katıldı.

Urfa Çağdaş Harüsem eğitim Biyosidal Eğitimi Gaziantep Belediye Personeli HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan Yrd. Doç. Dr. Şahin Toprak Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü katılım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı