Advert
Advert

Toprak, yüzlerce dükkân kapalı durumda

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Japon pasajı esnaflarından Mehmet Toprak, “Ekonomik kriz çok fazla hissedilmiyor gibi görünüyor ama, esnaf bunu çok derinden hissediyor ve her gün yarası biraz daha açılıyor.” Dedi.

Toprak, yüzlerce dükkân kapalı durumda
Toprak, yüzlerce dükkân kapalı durumda Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Japon Pasajı esnaflarından Mehmet Toprak, Urfa Çağdaş’a yaptığı açıklamada, Pasaj esnafı olarak Sabah 7’den akşam 7’ye buradayız ama tek bir parça sattığımız yok. Mevcut iktidar bize istikrar sözü verdi. Bütün Urfa’ya istikrar gelecek diye vaatlerde bulundu. Ancak hala istikrar gelmedi. Yüzlerce dükkânımız şimdi kapalı durumda. Kimsenin bu süreçte bizleri sorduğu yok. Sadece seçimden seçime geliyorlar. Barış sürecinde işlerimiz iyiydi. Para da kazanıyorduk. Ancak süreç bittikten sonra esnaf yavaş yavaş tökezlemeye başladı” dedi.

Yaşanan ekonomik krize devletin çözüm bulmalarını isteyen Toprak,” Bu kriz böyle giderse ülkede hiç kimse ekmek yiyemez. İşsiz kalan, aç kalan, evini geçindiremeyen adam ne yapar? Şu anda Türkiye’de gündem çok çabuk değiştiği için ekonomik kriz çok fazla hissedilmiyor gibi görünüyor ama esnaf bunu çok derinden hissediyor ve her gün yarası biraz daha açılıyor” Artık Değişim zamanı diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa esnaf ekonomi japon pasajı dükkan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı