Advert
Advert

Şanlıurfa'ya önem veriyoruz

Şanlıurfa'nın önde gelen okullarından Bahçeşehir Şanlıurfa Kampüsü Kurucusu Eğitimci Essum Saatçi Aslan, 2018-2019 eğitim yılı için çalışmaları ve eğitim anlamında yapacakları yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa'ya önem veriyoruz
Şanlıurfa'ya önem veriyoruz Admin
Advert

Aziz BUDAK-Urfa Çağdaş/

Bu sabah Nevali Otel’de basın mensupları ile bir araya gelen Essum Saatçi Aslan, “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize, kentimize, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, gözleri heyecanla bakan, koşarak okula giden tüm öğrencilerin sene sonuna adar aynı heves ve mutlulukla okula gitmelerini temenni ediyorum.” Dedi.

Bahçeşehir Koleji Kurucusu Essum Saatçi Aslan basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Şanlıurfa’da 6 yıldır eğitim anlamında dünyanın en iyi markası olan Bahçeşehir Koleji ile devam etmekteyiz. Bahçe şehir Koleji Dünya’da 6 üniversitesi, Türkiye’de 135 kampüsü olan büyük bir kurum.

Biz ilk olarak 2013-2014 eğitim –öğretim yılında Ana okul, ilkokul ve ortaokul olarak faaliyete başlamıştık. Bu sene yeni bir okul olarak Fen – Anadolu Lisesi’ni ekledik ve bir öğrencinin anaokulundan üniversiteye kadar eğitim kültürünü vereceğimiz imkânı bulduk. Akademik başarı lisenin en önemli şartıdır. Bu tüm liseler içinde geçerlidir, akademik başarı üniversiteye yerleşmektir. Bu senede üniversiteye en fazla öğrenci yerleştiren kurumu olduk, bu da bizi mutlu ediyor.

ŞANLIURFA’YA ÖNEM VERİYORUZ

Biz sadece eğitimle değil bu şehrin her sorununa dokunmamız gerektiğini hissediyoruz.

Dolayısıyla bizim Suriyeli çocuklara da dokunmamız oldu. Biz 300 Suriyeli çocuğa Türkçe öğrettik. Ekim sonunda da bu nedenle ödül alacağız. Bunun yanında yarını tasarla diye bir proje yaptık. Urfa’da kız çocuklarından dezavantajlı olanların seçimini yaptık. Dolayısıyla sosyal sorumluluk projelere imza atmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin çeşitli ilerinde yatırım yapıyoruz fakat Şanlıurfa’ya daha fazla önem veriyoruz. Hatta ben buradan ayrılmamaya karar verdim. Okuldaki öğrencileri her gördüğümde gözlerim ışıldıyor. Gerçekten huzurla, mutlulukla izliyorum onları. Bundan sonrada yatırımlarımızın tamamı eğitim anlamında olacak. Aslan gurubunun bundan sonraki bütün yatırımları eğitim alanında olacak, planladığımız yatırımlarımız var. Şanlıurfa’da özel bir üniversite açılacaksa sanırım o üniversiteyi biz açacağız.

Öğrenci velilerine hayattaki en değerli varlıklarını bizlere teslim edip onlar için bir şeyler yapma fırsatını verdikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum, çünkü geleceğimizi beraber tasarlıyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa bahçeşehir koleji essum saatçi aslan eğitim lise öğrenci eğitim yılı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı