Advert
Advert

İnci Taneleri göz dolduruyor

Okul öncesi 0 - 6 yaş çocuklar için kişisel eğitim dersleri, boya, matematik, İngilizce ve kültür sanat gezileri ile İNCİ TANELERİ kreş ve gündüz bakımevi göz dolduruyor.

İnci Taneleri göz dolduruyor
İnci Taneleri göz dolduruyor Admin
Advert

Aziz BUDAK- Urfa Çağdaş/

Geleceğe İnci Taneleri ile birlikte yürüyelim sloganı ile Haliliye İlçesi Ulubatlı Mahallesi 370. Sokak Umut Apartmanı’nda Şanlıurfa halkına hizmet veren İnci Taneleri Kreş ve Gündüz Bakımevi çocukların güvenle bırakılacağı kreş olma özelliğini taşıyor.

Uzman kadrosu ile çocuklara başta sevgi ve özgüvenin kazandırıldığı kreş işletmecisi Fatma Üçbudak, “Geleceğe sağlam adımlar atan 12 yıllık öğretmenim şimdi İnci Taneleri Kreş Ve Gündüz Bakımevi’ni açarak halkımıza hizmet vermekteyiz. Çocuklar için başta kişisel eğitim derslerimiz, bunun akibetinde el baskısı, boyama, matematik ve ingilizce yaş grubuna göre, kültür ve sanat gezilerimiz oluyor.  Kreşimiz ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet ettikleri yuvadır. Çocuklara en başta sevgi ve özgüven aşılıyoruz. Bunun Yanında Sosyal aktivite yüzme, bale derslerimiz, halk oyunu, beden eğitimi derslerimiz var. Ulaşım servisimiz ve ablamız mevcuttur, hiç kuşkusuz ki çocuklarının güvende ve mutlu hissedebilecekler bir ortamdır, güvenlik olarak kamera sistemimiz de mevcuttur. Amacımız çocuklara sevgi aşılamaktadır.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş inci taneleri kreş bakımevi çocuk fatma üçbudak
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı