Advert
Advert

Minik 112 eğitim projesi devam ediyor

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak düzenlenen ‘’minik 112 eğitim projesi ‘’kapsamında minik öğrencilere eğitim verildi.

Minik 112 eğitim projesi devam ediyor
Minik 112 eğitim projesi devam ediyor Admin
Advert

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak düzenlenen ‘’minik 112 eğitim projesi ‘’kapsamında 112 acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla ilköğretim 3. sınıf öğrencilerine eğitim verildi.

Haliliye İlçesi Koç İlkokulunda Miniklerin acil bir hastalık durumunda karşılaştıklarında ne yapacaklarını bilmeleri ve çocukların 112 acil yardım hakkında bilgi vermek, 112 nedir, 112 ne zaman aranmalı, 112 aradığımız zaman hangi bilgileri verilmesi gerektiğini, 112 ile görüşürken nelere dikkat edilmeli ve 112 gereksiz yere meşgul edilmemesi, ambulansa trafikte yol vermenin ne kadar önemli olduğu miniklere anlatıldı.

Eğitimin sonunda okul bahçesinde bekleyen ambulansı 112 çalışanları tarafından tanıtılıp öğrencilere şapka broşür çeşitli hediyeler dağıtıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa sağlık müdürlüğü minik öğrenciler trafik eğitimi 112 acil minik eğitim projesi trafikte ambulans
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı