Advert
Advert

Üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu

Türkiye'nin en genç nüfusa sahip kentte gençlere yönelik sosyal ve eğitim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez Üniversite öğrencileriyle kırsal mahalledeki ilkokul öğrencilerini buluşturdu.

Üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu
Üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi bölümü örgencileriyle birlikte Şanlıurfa merkeze bağlı Mirdesi Mahallesi İlkokulu öğrencileriyle buluşarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve beraberindeki Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi bölümü örgencileriyle birlikte ilkokul öğrencilerine beraberinde getirdikleri oyuncak, kitaplar, çanta, kırtasiye malzemesi, eletirlikli sobaları öğrenci  ve okul idaresine teslim ettiler. Öğrencilerle müzikli ve çeşitli oyunların olduğu etkinliklerle eğlenen üniversite öğrencileri, keyifli bir gün geçirdiklerini belirttiler. Toplumun her branşa ihtiyacı olduğunu ve her uzmanlık alanının temelinde topluma hizmet etmek olduğunu belirten Özçınar; "En güzel yıllar çocukluk ve gençlik yıllarıdır. İyi bir eğitim alarak geleceğe yönelik bakış açımızı netleştirmeliyiz. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer. Ülkemiz, ailemiz ve ortak miraslarımız için çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa büyükehir belediyesi üniversite ilkokul öğrenci buluşma toplum barış aile miras
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı