Advert
Advert

Başkan Çiftçi Öğrencilere ‘Kampüse Hoşgeldiniz’ dedi

Harran Üniversitesi ‘Kampüse Hoşgeldin Platformu’ tarafından organize edilen programda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrencilerle söyleşi yaptı.

Başkan Çiftçi Öğrencilere ‘Kampüse Hoşgeldiniz’ dedi
Başkan Çiftçi Öğrencilere ‘Kampüse Hoşgeldiniz’ dedi Admin
Advert

Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen söyleşi programının açılışında konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Üniversiteye katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiğini belirtti. Eyyübiye Yerleşkesindeki güzel çalışmaları örnek veren Rektör Taşaltın, “Kampüslerdeki eksiklikleri gidererek sizlere daha iyi ortam sağlayan Nihat Çiftçi Beye teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesinin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi.

Söyleşine öğrencilere nasıl bir Şanlıurfa hayal ettiğini sorarak başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’nın çok önemli bir kültür ve medeniyet şehri olduğunu söyledi.

Öğrencilere Yenişehir kampüsünde çorba evi sözü de veren Başkan Çiftçi, Urfa’nın çiğköftesi elden gitti diye eleştirel soru soran öğrenciye cevap vererek; “Şanlıurfa’nın hiçbir şeyi bir yere gitmedi. Urfa’nın çiğköftesi bekletilmeye gelmediği için ticari amaçla kullanılamıyor. Bu tür spekülatif söylemlere bakmayın. Fıstıkta bizim, isotta bizim, çiğköfte de bizim. Biz daha çok çalışarak, bunları marka haline getirirsek kimse elimizden alamaz. Herkes biliyor ki fıstığın %56’sı Şanlıurfa’da yetişiyor. Bir başkaları bunu işlediği için kendi ilinin markasını vuruyor” diye konuştu.

Yaklaşık olarak bir saat süren söyleşi sonunda Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından Başkan Nihat Çiftçi’ye plaket takdim edildi. Öğrencilerle çekilen toplu fotoğraf sonrasında program sona erdi. 

Urfa Çağdaş Şanlıurfa harran Üniversitesi kampüs öğrenciler Başkan Çiftçi Rektör Taşaltın
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı