Advert
Advert

Rektör Taşaltın, HRÜ’de önemli işlere imza atmaya devam ediyor

2015 Nisan ayında göreve başlayan Rektör Prof Dr. Ramazan Taşaltın ekip arkadaşlarıyla koordineli çalışarak Harran Üniversitesini yarınlara taşıyacak çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Rektör Taşaltın, HRÜ’de önemli işlere imza atmaya devam ediyor
Rektör Taşaltın, HRÜ’de önemli işlere imza atmaya devam ediyor Admin
Advert

2016 Şubat ayında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Osmanbey Kampüsü’ndeki yeni yerine taşındı. Modern ve son teknoloji ile donatılan Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi doktor sayısının artmasıyla en tercih edilen hastanelerinden biri oldu.

‘ATIL DURUMDA OLAN REKTÖRLÜK BİNASI HİZMETE KAZANDIRILDI’

Rektör Taşaltın, yaptığı açıklamada,”İlim ve bilim adamı demek kalkınmış bir Şanlıurfa demek, istikbale namzet bir Türkiye demek anlayışıyla hizmete devam etmektedir. Bilimin yuvası olan HÜMEL, 2017 yılında Ar-Ge çalışmalarına yeni yerinde başlamış ve bölgenin lokomotifi haline gelmiştir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yeni binasına kavuşmuş, verilmeyen lojmanlar tahsis edildi ve Üniversitemizde Sosyal tesisler açıldı. Mekan demek; bilim için yeni hocalar, öğrenciler ve yeni hizmetler demektir. Son gelişme ise üniversite vizyonunu yarınlara taşıyan İdaresi başka yerde, laboratuar diyeceğimiz kampüs başka yerde bulunmaktaydı. 25 yıl atıl durumda olan rektörlük binası tekrar ayağa kaldırılıp hizmete sunulmuştur.”dedi.

‘ÇALIŞMALAR DAHA HIZLI YAPILACAK’

Modern olarak dizayn edilen rektörlük binasının devreye girmesiyle çeşitli avantajların sağlanamaya başlanacağını belirten Taşaltın, şunları kaydetti:”Her bürokratik çalışma daha hızlı yapılacak. Sorunlar yerinde çözülecek, her türlü misafir, üniversitede yaptığı çalışmaları yerinde görebilecek. Koordinasyon artacak, en önemlisi yapılan ve yapılacak olan projelerin takibinin yapılması sağlanabilecektir. Yeni Rektörlük binamızın güzel işlere vesile olacağı görünmektedir.”

(Ruha Haber Ajansı)

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Harran Üniversitesi Rektör Ramazan Taşaltın önemli işler rektörlük binası
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı