Advert
Advert

Şanlıurfalı ressamlar İstanbul sergisinde buluşuyor

Galeri mavistin öncülüğünde her ay düzenlenen resim sergilerinde Şanlıurfalı ressamlar yer almaya devam ediyor.

Şanlıurfalı ressamlar İstanbul sergisinde buluşuyor
Şanlıurfalı ressamlar İstanbul sergisinde buluşuyor Admin
Advert

Aziz BUDAK / Bu ay Hazan ve hüzün isimli karma sergiye Türkiye'nin çeşitli illerinden, birbirinden değerli 33 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiye Şanlıurfa'dan da 4 ressam çalışmalarıyla katılacak. İstanbul'un önemli sanat galerilerinden birisi olan galeri mavist bu yıl yeni consepti ve projeleriyle ilklere imza atıyor.

Galeri mavistin yöneticisi olan Sevinç Lüleci, kanal 34 ile bir anlaşma imzalayarak, her haftada 1 saat boyunca sanat programlarını da yürütecek. Bu programlarda sanatçıların tanıtımı, sanat adına yeni gelişmeler, güncel sanat olayları üzerine söyleşiler düzenlenecek.

Galeri mavistin Urfa temsilcisi Mehmet Yücel,  Şanlıurfalı ressamların tanıtımına katkıda bulunacaklarını belirterek, galeri mavistle birlikte hazırlayacakları 29 Ekim humanitas sergisinin ses getirecek bir sergi olacağını belirtti.

23 Eylülde açılışı gerçekleştirilecek olan Hazan ve hüzün sergisinde Şanlıurfalı ressamlar dan kendi eserlerinin dışında Harran Üniversitesi'nin değerli hocalarından Emine Teker, Necla Tosmur ve Rümeysa Büşra Şanda'nın eserlerinin bu sergide yer alacağını belirtti.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Galeri Mavistin istanbul sevinç lüleci resim sergi ressam
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı