Advert
Advert

Hollanda’da Urfalı yazarın imza gününe büyük ilgi

Şanlıurfalı yazar Hatice Kondu Konu’nun “Paralı Kapının Gelini” isimli ilk kitabının Hollanda’nın Schıedam kentinde yapılan imza günü büyük ilgi gördü.

Hollanda’da Urfalı yazarın imza gününe büyük ilgi
Hollanda’da Urfalı yazarın imza gününe büyük ilgi Admin
Advert

Aziz BUDAK- Urfa Çağdaş

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Kısas Mahallesi sakinlerinden yazar Hatice Kondu Konu, ilk kitabı için Hollanda’nın Schıedam kentinde imza günü düzenledi. Düzenlenen imza günü etkinliği Türk vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İlk imza günüme katılan, destek veren herkese çok minnettarım diyen Hatice Kondu Konu, “Bu imza gününde gördüğüm ilgi  ikinci kitabım için büyük bir motivasyon olmuştur. İleride daha önemli işlere imza atacağım.” dedi.

Eskiden ezilen, şiddet gören, okuma yazma hasreti elinden alınan ve ezilen kadınların duyguları anlatılan “Paralı Kapının Gelini” isimli kitap bir solukta okunacak bir eser olarak okuyuculara sunuldu.

Yazar Hatice Kondu Konu, yazdığı “Paralı Kapının Gelini” isimli kitabının özetini şu şekilde anlattı.

“1949 yılının Türkiye'sinde yaşamış bir kadının gerçek hayat hikâyesini paylaşmak istedim sizlerle. Bir annenin elli altı yıllık çilesini, çocukları için nelere katlanmak zorunda bırakıldığını anlatmaya çalıştım. Okurken bir çok yerde gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız; belki yüreğiniz parçalanacak ve “keşke” diyeceksiniz: “keşke o tarihlerde yaşasaydım ve tüm benliğimle Meryem'e yapılan haksızlıkların karşısında dursaydım!” Bazı yerlerde de şaşırıp kalacaksınız; bir köy dolusu insanın bunca işkenceyi, haksızlığı, hakareti… film izler gibi ‘merakla' izlemesine. İyi okumalar.”

urfa çağdaş yazar hatice kondu konu ilk kitap paralı kapının gelini kitap
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı