Advert
Advert

Kültür Ve Sanat Evi Kursiyerleri Başkan Canpolat’a Teşekkür Etti

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Kültür ve Sanat Evinde sanatın çeşitli dallarıyla tanışma fırsatı bulan kursiyerler, sağlanan imkanlar ve sanata verilen destekten ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Kültür Ve Sanat Evi Kursiyerleri Başkan Canpolat’a Teşekkür Etti
Kültür Ve Sanat Evi Kursiyerleri Başkan Canpolat’a Teşekkür Etti Admin
Advert

Haliliye Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik kültür ve sanat alanındaki çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binanın Kültür ve Sanat Evine dönüştürülmesinin ardından, çeşitli dallarda kurs eğitimleri veriliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kültür ve Sanat Evinde def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dallarında verilen kurslarla, kursiyerlere hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor. Vatandaşlar, usta öğreticilerin verdikleri eğitimle sanatla iç içe olma şansı yakalıyor. Birçok dalda eğitimlerin verildiği Kültür ve Sanat Evinde güzel zaman geçirmenin de keyfini yaşadıklarını belirten kursiyerler, sanata önem veren ve Belediye bünyesindeki binayı vatandaşların kullanımına sunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği ve vatandaşların detaylı bilgi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri ifade edildi.

urfa çağdaş haliliye kurs kültür sanat kursiyer
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı