Advert
Advert

Gençler, Haliliye Belediyesi ile kültür ve sanatla tanışıyor

Haliliye Belediyesi’nin vatandaşları sanatla buluşturduğu Kültür ve Sanat Evinde devam eden kurs eğitimleri yoğun ilgi görüyor. Kursiyerler, bir yandan keyifli zaman geçiriyor bir yandan da yeni hobiler kazanıyor.

Gençler, Haliliye Belediyesi ile kültür ve sanatla tanışıyor
Gençler, Haliliye Belediyesi ile kültür ve sanatla tanışıyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi’nin kültür ve sanat alanında süren çalışmaları vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binayı Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara zaman geçirecekleri yeni alanlar sunuyor. Gençlerin kültür ve sanatla iç içe olması, alışkanlık kazanması amacıyla hayata geçirilen hizmetler yoğun ilgi görürken, Kültür ve Sanat Evi de kursiyerlerle dolup taşıyor. Alanında uzman usta öğreticiler tarafından kayıt oluşturan kursiyerlere def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dalında eğitimler veriliyor. Başta gençler olmak üzere vatandaşların ilgiyle takip ettiği kurslarda, vatandaşlara keyifli zaman geçirecekleri alanlar sunuluyor. Ebru kursundan aldıkları eğitim ile ilk kez ebru sanatıyla tanışma fırsatı bulan kursiyerler, sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini ileterek, “Haliliye Beeldiyesi’nin sunduğu imkanlarla ebru kursuna geliyoruz. Ebru sanatını hobi olarak icra ediyoruz. Güzel sanatlar çıkarmaya çalışıyoruz. Çok güzel, motiveli” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği, vatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

 

urfa çağdaş haliliye belediyesi kültür sanat kursiyer
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı