Advert
Advert

İzmir’de Şanlıurfa sergisi

İzmir Şanlıurfa federasyonu, İzmir’de Göbeklitepe fotoğraf sergisi düzenleyecek.

İzmir’de Şanlıurfa sergisi
İzmir’de Şanlıurfa sergisi Admin
Advert

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmir Şanlıurfa federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı,  “Bilindiği üzere İzmirde uzun süredir federasyon başkanlığını yürütmekteyim. İzmir’de de Şanlıurfamızı en güzel şekilde İzmir Şanlıurfa federasyon olarak temsil etme gayreti içerisindeyim.

Bu bağlamda insanlığın doğuşu, tarihin sıfır noktası olan Göbekli tepemizle ilgili sergiler düzenlemekteyiz.

05 Temmuz 2023 tarihinde başhekimliğini  hemşehrimiz Olan Prf.dr. Yekta öncel'in

Yaptığı Seyfi Demirsoy eğitim ve araştırma Hastanesi'nin de  Katkılarıyla Göbeklitepe fotoğraf sergisini düzenleyeceğiz. Sayın Şanlıurfa ve İzmir Valilerimizi, Şanlıurfa'lı ve İzmir'li hemşirelerimizi, miletvekilerimizi,  siyasi parti temsilcilerimizi, belediye başkanlarımıza  davetlerde bulunduk aslında bu serginin amacı hem topluluğumuzu bir araya getirmek hem Göbeklitepeyi Şanlıurfamızı İzmirde  tanıtmak aynı zamanda da Sivil Toplum kuruluşu anlayışıyla sadece hemşeri derneğinden ibaret olmadığımızı sosyal aktiviteler etkinlikler ve kültürel etkinlikler yaparak yürütme gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Sergimizde Şanlıurfamızın olmazsa olmazı olan çiğ köfte ikramında bulunacağız İzmir Şanlıurfa Federasyonu ve bağlı dernekler olarak Federasyon bünyesinde bulunan Buca Şanlıurfalılar derneğinin öncülüğünde etkinliği halkımızla buluşturacağız. İzmir dışında olanlara sosyal medya aracılığı ile davetlerimizi yaptık.

Sizlerin aracılığı ile de ulaşamadıklarımızı davet ediyoruz,” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa izmir göbeklitepe fotoğraf sergi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı